Menu
Onze oplossingen

Welzijn op het werk

Uw werknemers zijn uw meest waardevolle hulpbron. Om hen gezond, gemotiveerd en gelukkig te houden, moet u zorgen voor een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving. Welzijn op het werk alsook preventief omgaan met absenteïsme zijn de sleutel tot het succes van uw activiteit.

Contacteer onsRaadpleeg onze service catalogus
Welzijn op het werk
De Health & Safety diensten van Securex brengen u:
  • Een betere inzetbaarheid van uw werknemers
  • Meer veiligheid voor een betere werkomgeving
  • Professionele ondersteuning in uw preventie- en welzijnsbeleid, gericht op uw organisatie, uw leidinggevenden en uw medewerkers
Absenteïsme

Absenteïsme is een probleem dat een nadelige uitwerking kan hebben op de winstgevendheid van uw bedrijf alsook op de sfeer op de werkvloer. Wij bieden u een geïntegreerde aanpak om absenteïsme tegen te gaan.

Meer info
Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk

Als werkgever moet u zich aansluiten bij een externe dienst voor preventie en bescherming. En u wilt dat uw medewerkers gezond blijven en in een veilige werkomgeving vertoeven. We verhogen het welzijn op uw werkvloer.

Meer info
Vitaliteit en gezondheid

Vitale, gezonde medewerkers presteren beter en dragen met hun positieve energie bij aan de teamprestaties. Zorg voor vitaliteit en verhoog de inzetbaarheid van uw personeel met Securex Vitality!

Meer info
Wenst u het welzijn van uw werknemers te behouden en te optimaliseren ? Contacteer ons