Login
Service Contact Lex4You
Login

HR Research

De trends op de arbeidsmarkt en de evoluties binnen HR onder de loep !

Om optimaal in te spelen op uw noden blijven we op de hoogte van de laatste evoluties en trends in de sector via HR Research, ons intern kenniscentrum. De schat aan gegevens van ons sociaal secretariaat, externe dienst en medische controle-dienst en onze eigen surveys bij werknemers en werkgevers garanderen kwaliteitsvolle inzichten die we graag met u delen.

Contacteer ons

Professioneel onderzoek, bruikbare aanbevelingen

  • Ons kenniscentrum helpt u met bruikbare inzichten
  • Wij nemen actief deel aan het HR-debat, zo verdedigen wij ook uw standpunt
  • HR Research ondersteunt onze businessactiviteiten en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten om u nog beter bij te staan

Onderzoeksbronnen

HR Research, ons onderzoeksdepartement, voert kwalitatief wetenschappelijk onderzoek naar de trends op het vlak van HR. Onze studies, gebaseerd op betrouwbare en pertinente gegevens ondersteunen werkgevers in het nemen van strategische HR-beslissingen.

Meer informatie

Surveys bij werknemers en werkgevers

Om relevante gegevens te verzamelen, voeren we regelmatig enquêtes uit. Daarvoor rekenen we op vrijwillige panelleden. Bent u zelf gebeten door HR en wilt u graag uw mening met ons delen? Neem deel aan ons onderzoek en blijf op de hoogte van de onderzoeksresultaten.

Meer informatie

Publicaties

HR Research voert elk jaar onderzoek naar de trends op de arbeidsmarkt. De resultaten hiervan publiceren we in onze Focus Reports en White Papers. Een waardevolle en betrouwbare inspiratiebron om uw HR-beleid te ondersteunen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op vlak van HR.

Meer informatie
Wilt u meer weten over ons onderzoeksdepartement HR Research?