Login
Service Contact Lex4You
Login

Werken bij Securex

Wacht niet langer om gevonden te worden, solliciteer vandaag nog voor jouw droomjob.

Als HR-dienstverlener helpt Securex elke dag organisaties en zelfstandigen op het vlak van ondernemerschap en tewerkstelling. Werken bij Securex betekent deel uitmaken van een klantgerichte organisatie met een mensgerichte bedrijfscultuur. 

 

Ontdek onze vacatures

Onze medewerkers vertellen u over Securex


Ons Securex-DNA 

Werken bij Securex betekent gemeenschappelijke waarden en attitudes delen met je collega's. Deze liggen aan de basis van al onze acties en vormen ons Securex-DNA.  

Ontdek onze waarden en sleutelattitutes 

Waarom werken bij Securex?

Bij Securex draagt elke werknemer bij tot het succes van onze klanten. Daarom is het onze missie om onze medewerkers te laten schitteren in hun job! Hiervoor hebben wij 3 concrete beloften gemaakt naar onze werknemers toe. Dat begint bij een sterk onboardingstraject. Ook doorheen jouw verdere loopbaan zit jij aan het stuur van jouw persoonlijke groei via uitgebreide opleidingskansen, interne mobiliteit en allerhande projecten.

We bieden jou een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie-, groeps- en arbeidsongeschiktheidsverzekering en interessante kortingen. Medewerkers die niet over een bedrijfswagen beschikken, krijgen bovendien de optie om een wagen te leasen aan voordelig tarief. Je kan rekenen op minimaal 27 vakantiedagen in een 38,5 urenweek, aangevuld met 4 extralegale verlofdagen (of glijtijd) en 4 verlofdagen naargelang anciënniteit.

Baanbrekende werkgever 2024

Met onze ‘New Way of Working’ positioneren we ons als flexibele werkgever met een dynamische werkomgeving. Als je functie het toelaat, kan je werk op kantoor combineren met thuiswerk. 

Al onze medewerkers delen een passie voor onze klanten, bouwen positieve relaties uit, nemen ownership en werken vanuit een digitale mindset. We trekken volop de kaart van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kiezen voor Securex betekent dus kiezen voor een duurzame werkgever, onderneming en partner. 

job promises

  • Boeiende en gevarieerde functies in een innoverende organisatie
  • Aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen
  • Een sterke onboarding voor een vlotte start
  • Vele groeimogelijkheden en opleidingskansen
  • Aandacht voor interne mobiliteit
  • Een flexibele werkomgeving met aandacht voor het evenwicht tussen werk en privé
  • Duurzame werkgever, onderneming en partner