Login
Over Securex

Ontdek onze partners

Sterke samenwerkingen maken sterke organisaties

Het bouwen van sterke relaties is voor ons van groot belang. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te passen aan de noden van onze klanten en te kunnen inspelen op nieuwe markttendensen, werken we samen met tal van betrouwbare organisaties. Samen bouwen we zo aan een krachtig netwerk.

Ontdek onze partners
proUnity
 

proUnity

Om onze freelancers en werkgevers nog beter bij te staan, werken we samen met proUnity. Ontdek snel wat dit unieke platform voor freelancers voor u kan betekenen.
  Lees meer
Mozzeno

Mozzeno

Mozzeno is een collaboratief financieringsplatform. Je kan een lening aanvragen tussen 5.000 en 50.000 euro zonder tussenkomst van een bank. Bovendien hoef je je niet te verplaatsten, want alles is volledig digitaal.
  Lees meer
Look&Fin

Look&Fin

Look&Fin is gespecialiseerd in crowdlending. Het online platform biedt ondernemers de mogelijkheid om rechtstreeks geld te lenen van particulieren. De bedragen variëren van 50.000 tot 5.000.000 euro.
  Lees meer
Hive invoice

Hive invoice

HiveInvoice is een eenvoudige en intuïtieve online facturatietool voor ondernemers die hun zaak efficiënt willen beheren.
  Lees meer
Infino

Infino

Infino is een kinderbijslagfonds dat ouders en kinderen nog beter wil helpen op een manier die aansluit bij de samenleving van vandaag.
  Lees meer
Infino

Iziko

Iziko voorziet je van alle hulpmiddelen die je nodig hebt om jouw projecten te realiseren. Van het opstellen van een financieel plan tot het vinden van subsidies of partners.

Lees meer
Heeft u vragen omtrent onze partners of onze diensten? Neem contact op