Login
Service Contact Lex4You
Login

Personeelsbeheer voor jouw sector

Reken op experts die écht weten wat je nodig hebt

Personeelsbeheer verschilt van sector tot sector en van bedrijf tot bedrijf. De zoektocht naar een HR-partner die je snapt, is daarom soms uitdagend. Gelukkig ben je bij Securex aan het juiste adres. Bij onze experts per sector reken je op advies van iemand die écht weet waar je kansen liggen en wat je uitdagingen zijn. Zo krijg je altijd een oplossing die bij je past, ongeacht wie je bent. 

Krijg advies op maat van je sector

Bouw

De bouwsector is een sector apart, dat weten we allemaal. Hoge druk, personeelsverloop, vertragingen, materiaal dat steeds duurder wordt… De uitdagingen stapelen zich op. Met een aangepast personeelsbeleid behoud je je sterke werkkrachten, verhoog je je rendement en bewaar je je tijd voor waar je die wil spenderen: in je vak. 

Alle info voor bouw


Dienstensector

Dat gemotiveerde medewerkers productiever zijn en de War for Talent een grote uitdaging vormt, wist je al. Hoe je je personeelsbeleid het best aanpakt om slim te verlonen, het welzijn in je bedrijf te verhogen en meer, dat leer je van Securex als expert in de dienstensector.  

Elk team en ieder bedrijf heeft namelijk specifieke noden en samen ontdekken we welke methodes het best passen bij jouw dienstverlening. Zo hou je je team continu gemotiveerd en productief.

Alle info voor dienstensector


Retail

Je eigen winkel uitbaten is een droom. Eentje die niet veel te maken heeft met HR en er ook mijlenver van verwijderd is. Toch is personeelsbeheer een cruciaal onderdeel van de dagelijkse werking van je retailzaak. Focus op je droom door te rekenen op een retail-expert van Securex en je personeelsbeheer te automatiseren. 

Alle info voor retail


Dienstencheques

De dienstenchequesector is zo veelzijdig als de mensen die erin werken. Contracten aanmaken, planningen opstellen, gezondheidsmaatregelen nemen, last-minute vervangingen, hardnekkig absenteïsme… Veel afwisseling, maar vaak ook veel kopzorgen. 

De experts van Securex gespecialiseerd in jouw sector begrijpen exact hoe jouw dag eruit ziet en wat je nodig hebt om alles vlotter te laten verlopen. Zo bewaar je je tijd voor de menselijke kant en krijg je welverdiende ademruimte.

Alle info voor dienstencheques


Horeca

De snelbewegende horecasector is niet enkel tijdens de openingsuren druk-druk-druk, ook na sluiting komt er heel wat kijken bij het management. Veiligheid op de werkvloer, verzekeringen, voedselveiligheid, personeelsverloop… Allemaal uitdagingen die je dagelijks in de horeca overwint.

Win tijd in je drukke schema door je HR uit handen te geven en krijg je focus terug. Kies voor een horeca-expert om je te ondersteunen in je personeelsbeleid en om je omzet en personeelstevredenheid te verhogen. 

Alle info voor horeca
Dit zou je ook kunnen interesseren: