Login
Service Contact Lex4You
Login

Expertise op maat van je sector

Vertrouw op onze experts die de noden van jouw sector doorgronden

Personeelsbeheer verschilt van sector tot sector, en het vinden van een HR-partner kan een hele opgave zijn. Bij Securex ben je in goede handen.  Voor elke specifieke sector staan onze experts je bij met advies, die precies weten waar je kansen liggen en wat je uitdagingen zijn. Zo krijg je altijd een oplossing op maat, eigen aan je sector.

Krijg advies op maat van je sector

Expert in de bouwsector 

De bouwsector staat voor specifieke uitdagingen zoals rekrutering, personeelsverloop en stijgende personeelskosten. Bij Securex kennen we die uitdagingen door en door en reiken we een HR-oplossing op maat aan om aan de behoeften voor zowel grote als kleine bedrijven in de sector te voldoen. Dankzij onze sectorkennis behoud je een stevig personeelsbestand, verhoog je je rendement en hou je tijd over voor wat écht telt : je zaak. 

Alles weten over de bouwsector


Expert in de dienstensector

Om jouw personeelsbeleid zo vlot mogelijk te beheren, een slimme verloning aan te bieden en het welzijn in je bedrijf te verhogen? Doe beroep op Securex, experts in de dienstensector.  Wij stemmen onze methodes af op jouw noden, jouw garantie voor een voortdurend gemotiveerd en productief team.

Alles weten over de dienstensector


Expert in de retailsector  

Een eigen zaak runnen is een droom maar het managen van personeel kan soms pittig zijn. Dat is net waar onze expertise hét verschil maakt. Met onze diepgaande sectorkennis en ervaring kunnen we je helpen jouw personeelsbeheer te automatiseren, zodat jij je kunt concentreren op het verwezenlijken van je droom.

Alles weten over de retailsector


Expert in de dienstenchequesector 

De sector van de dienstencheques is zeer divers. Tussen het opstellen van contracten, het beheren van planningen, het invoeren van gezondheidsmaatregelen, last-minute vervangingen en aanhoudend ziekteverzuim, is het niet altijd gemakkelijk om alles in goede banen te leiden. Gelukkig weten onze experts precies hoe jouw dagen eruitzien en wat je nodig hebt om alles vlot te laten verlopen.

Alles weten over de dienstenchequesector


Expert in de horecasector

De horecasector staat onder constante druk tijdens de openingsuren tot na sluitingstijd. Het beheren ervan behelst zware verplichtingen zoals veiligheid op de werkplek, verzekeringen, voedselhygiëne en personeelsrotatie. Bespaar tijd in jouw planning en vertrouw jouw HR-activiteiten toe aan onze horeca-experts.

Alles weten over de horecasector
Dit zou je ook kunnen interesseren: