Login
Service Contact Lex4You
Login

Personeelsbeheer

Neem je personeelsbeheer stevig in handen met Securex

Payroll en personeelsadministratie zijn cruciale onderdelen van het takenpakket van iedere HR-dienst of HR-medewerker, maar vergen tijd en kennis. Dankzij onze jarenlange ervaring en slimme tools, helpen we je tijd te winnen en geven we je het nodige advies. Ga voor een efficiënte payroll en juridisch-sluitende personeelsadministratie.

Contacteer ons

Al je loon- en personeelsbeheer bij Securex

Ons sociaal secretariaat adviseert en ondersteunt je onderneming bij al je personeelszaken. Van loonadministratie en -optimalisatie, over strategisch HR-beleid tot sociaaljuridisch advies: Securex zorgt ervoor dat je zich zonder kopzorgen kunt focussen op dat wat er écht toe doet. Daarin gaan we veel verder dan het wettelijk verplichte minimum.

Maak kennis met al onze diensten

Aan de slag met de juiste HR-software

Voor een optimale personeels- en loonadministratie doe je best beroep op de juiste HR-tools. Want HR omvat nu eenmaal ook veel administratie:

  • Verlof en afwezigheden registreren
  • Personeelsgegevens bijhouden
  • Payroll verzorgen

HR-software helpt je organisatie om al deze gegevens slimmer en efficiënter te beheren, waardoor je meer tijd hebt om echt het verschil te maken voor je medewerkers. Automatisatie verlaagt ook de foutenlast, zodat heel je HR-werking professioneler verloopt.

Met tools zoals Officient en poweHR reporting en integraties via onze HR-partners, profiteer je van heel wat voordelen omtrent:

  • Snellere en correcte loon-en personeelsadministratie
  • HR-rapportering en -dashboarding
  • Naadloze integratie met payroll op vlak van tijdsregistratie, onkosten en meer

Waarom je deze tools best overweegt, ontdek je hier.

Alles over HR-software

Outsourcing van HR-taken

Is één van je payrollmedewerkers een tijdje afwezig, of wil je graag een HR-project rond loonoptimalisatie, mobiliteit of thuiswerk opzetten, maar weet je zelf niet helemaal waar te beginnen? Schakel dan de expertise van een HR-specialist in.

Securex zoekt voor je het gepaste soft of hard HR-profiel uit haar breed netwerk.

Je kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional. Hoe dan ook krijg je professioneel advies en ondersteuning waar je het nodig hebt.

Alles over outsourcing

Bescherm je bedrijf en je medewerkers met de juiste verzekeringen

Als werkgever en als bedrijfsleider loop je bepaalde risico’s. Tegenslagen kunnen je bedrijf en je inkomsten in gevaar brengen, terwijl je liever zorgeloos wilt ondernemen, toch?

Securex bied je tal van dekkingen en verzekeringsoplossingen aan om die risico’s te beperken en iedereen, jezelf, je medewerkers en je bedrijf te beschermen.

Denk aan een:

Je richt zich op wat je het beste doet, namelijk je bedrijf laten groeien, en wij zorgen voor de rest.

Alles over verzekeringen

Road to HR: de HR-opleidingen voor je bedrijf

Road to HR is een verzameling van opleidingen die je stap voor stap omvormen tot een echte HR-expert. Of je nu nood hebt aan een opleiding voor beginnende HR-professionals, of al wat meer ervaring heeft en op zoek bent naar een opleiding die de puntjes op de i zet op HR-vlak.

Kies voor praktijkgerichte HR-trainingen van Securex: je gaat aan de slag met voorbeelden uit het echte leven en krijgt tips en best practices aangereikt die je meteen in je eigen bedrijf kunt toepassen.

Alles over HR-opleidingen

Met al je vragen over personeelsbeheer kun je bij Securex terecht