Login
Werkgevers

Personeelsbeheer

Neem uw personeelsbeheer stevig in handen met Securex

Payroll en personeelsadministratie zijn cruciale onderdelen van het takenpakket van iedere HR-dienst of HR-medewerker, maar vergen tijd en kennis. Dankzij onze jarenlange ervaring en slimme tools, helpen we u tijd te winnen en geven we u het nodige advies.

Ga voor een efficiënte payroll en juridisch-sluitende personeelsadministratie.

Personeelsbeheer
Sociaal secretariaat

Al uw loon- en personeelsbeheer bij Securex

Ons sociaal secretariaat adviseert en ondersteunt uw onderneming bij al uw personeelszaken. Van loonadministratie en -optimalisatie, over strategisch HR-beleid tot sociaaljuridisch advies: Securex zorgt ervoor dat u zich zonder kopzorgen kunt focussen op dat wat er écht toe doet. Daarin gaan we veel verder dan het wettelijk verplichte minimum. Maak kennis met al onze diensten
HR-software

Aan de slag met de juiste HR-software

Voor een optimale personeels- en loonadministratie doet u best beroep op de juiste HR-tools. Want HR omvat nu eenmaal ook veel administratie:

  • verlof en afwezigheden registreren
  • personeelsgegevens bijhouden
  • payroll verzorgen

HR-software helpt uw organisatie om al deze gegevens slimmer en efficiënter te beheren, waardoor u meer tijd heeft om echt het verschil te maken voor uw medewerkers. Automatisatie verlaagt ook de foutenlast, zodat heel uw HR-werking professioneler verloopt.

Met tools zoals Officient en poweHR reporting en integraties via onze HR-partners, profiteert u van heel wat voordelen omtrent:

  • Snellere en correcte loon-en personeelsadministratie
  • HR-rapportering en -dashboarding
  • Naadloze integratie met payroll op vlak van tijdsregistratie, onkosten en meer.

Waarom u deze tools best overweegt, ontdekt u hier.

Alles over HR-software
Outsourcing

Outsourcing van HR-taken

Is één van uw payrollmedewerkers een tijdje afwezig, of wilt u graag een HR-project rond loonoptimalisatie, mobiliteit of thuiswerk opzetten, maar weet u zelf niet helemaal waar te beginnen? Schakel dan de expertise van een HR-specialist in.

Securex zoekt voor u het gepaste soft of hard HR-profiel uit haar breed netwerk.

U kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional. Hoe dan ook krijgt u professioneel advies en ondersteuning waar u het nodig heeft.

Alles over outsourcing
Verzekeringen

Bescherm uw bedrijf en uw medewerkers met de juiste verzekeringen

Als werkgever en als bedrijfsleider loopt u bepaalde risico’s. Tegenslagen kunnen uw bedrijf en uw inkomsten in gevaar brengen, terwijl u liever zorgeloos wilt ondernemen, toch?

Securex biedt u tal van dekkingen en verzekeringsoplossingen aan om die risico’s te beperken en iedereen, uzelf, uw medewerkers en uw bedrijf te beschermen.

Denk aan een:

U richt zich op wat u het beste doet, namelijk uw bedrijf laten groeien, en wij zorgen voor de rest.

Alles over verzekeringen
HR-opleidingen

Road to HR: de HR-opleidingen voor uw bedrijf

Road to HR is een verzameling van opleidingen die u stap voor stap omvormen tot een echte HR-expert. Of u nu nood heeft aan een opleiding voor beginnende HR-professionals, al wat meer ervaring heeft of op zoek bent naar een opleiding die de puntjes op de i zet op HR-vlak.

Kies voor praktijkgerichte HR-trainingen van Securex: u gaat aan de slag met voorbeelden uit het echte leven en krijgt tips en best practices aangereikt die u meteen in uw eigen bedrijf kunt toepassen.

Alles over HR-opleidingen
Met al uw vragen over personeelsbeheer kunt u bij Securex terecht Contacteer ons