Login
Service Contact Lex4You
Login

Personeelsbeheer

Neem uw personeelsbeheer stevig in handen met Securex

Payroll en personeelsadministratie zijn cruciale onderdelen van het takenpakket van iedere HR-dienst of HR-medewerker, maar vergen tijd en kennis. Dankzij onze jarenlange ervaring en slimme tools, helpen we u tijd te winnen en geven we u het nodige advies. Ga voor een efficiënte payroll en juridisch-sluitende personeelsadministratie.

Contacteer ons

Al uw loon- en personeelsbeheer bij Securex

Ons sociaal secretariaat adviseert en ondersteunt uw onderneming bij al uw personeelszaken. Van loonadministratie en -optimalisatie, over strategisch HR-beleid tot sociaaljuridisch advies: Securex zorgt ervoor dat u zich zonder kopzorgen kunt focussen op dat wat er écht toe doet. Daarin gaan we veel verder dan het wettelijk verplichte minimum.

Maak kennis met al onze diensten

Aan de slag met de juiste HR-software

Voor een optimale personeels- en loonadministratie doet u best beroep op de juiste HR-tools. Want HR omvat nu eenmaal ook veel administratie:

  • verlof en afwezigheden registreren
  • personeelsgegevens bijhouden
  • payroll verzorgen

HR-software helpt uw organisatie om al deze gegevens slimmer en efficiënter te beheren, waardoor u meer tijd heeft om echt het verschil te maken voor uw medewerkers. Automatisatie verlaagt ook de foutenlast, zodat heel uw HR-werking professioneler verloopt.

Met tools zoals Officient en poweHR reporting en integraties via onze HR-partners, profiteert u van heel wat voordelen omtrent:

  • Snellere en correcte loon-en personeelsadministratie
  • HR-rapportering en -dashboarding
  • Naadloze integratie met payroll op vlak van tijdsregistratie, onkosten en meer.

Waarom u deze tools best overweegt, ontdekt u hier.

Alles over HR-software

Outsourcing van HR-taken

Is één van uw payrollmedewerkers een tijdje afwezig, of wilt u graag een HR-project rond loonoptimalisatie, mobiliteit of thuiswerk opzetten, maar weet u zelf niet helemaal waar te beginnen? Schakel dan de expertise van een HR-specialist in.

Securex zoekt voor u het gepaste soft of hard HR-profiel uit haar breed netwerk.

U kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional. Hoe dan ook krijgt u professioneel advies en ondersteuning waar u het nodig heeft.

Alles over outsourcing

Bescherm uw bedrijf en uw medewerkers met de juiste verzekeringen

Als werkgever en als bedrijfsleider loopt u bepaalde risico’s. Tegenslagen kunnen uw bedrijf en uw inkomsten in gevaar brengen, terwijl u liever zorgeloos wilt ondernemen, toch?

Securex biedt u tal van dekkingen en verzekeringsoplossingen aan om die risico’s te beperken en iedereen, uzelf, uw medewerkers en uw bedrijf te beschermen.

Denk aan een:

U richt zich op wat u het beste doet, namelijk uw bedrijf laten groeien, en wij zorgen voor de rest.

Alles over verzekeringen

Road to HR: de HR-opleidingen voor uw bedrijf

Road to HR is een verzameling van opleidingen die u stap voor stap omvormen tot een echte HR-expert. Of u nu nood heeft aan een opleiding voor beginnende HR-professionals, of al wat meer ervaring heeft en op zoek bent naar een opleiding die de puntjes op de i zet op HR-vlak.

Kies voor praktijkgerichte HR-trainingen van Securex: u gaat aan de slag met voorbeelden uit het echte leven en krijgt tips en best practices aangereikt die u meteen in uw eigen bedrijf kunt toepassen.

Alles over HR-opleidingen

Met al uw vragen over personeelsbeheer kunt u bij Securex terecht