Menu
Terug naar homepagina

Over Securex

De cijfers en de verhalen erachter

U weet uiteraard graag met wie u samenwerkt. Welke visie er achter de cijfers schuilgaat? Hoe succesvol een bedrijf is? Op deze pagina’s leert u Securex kennen.
 

Contacteer ons
Professioneel onderzoek, bruikbare aanbevelingen
  • Ons kenniscentrum helpt u met bruikbare inzichten
  • Wij nemen actief deel aan het HR-debat, zo verdedigen wij ook uw standpunt
  • HR Research ondersteunt onze businessactiviteiten en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten om u nog beter bijstaan
Mission statement

Securex stelt zichzelf tot doel mensen en organisaties te helpen succes te boeken, zowel op professioneel vlak als in hun privéleven.

Meer info
Cijfers en resultaten

Hoe gezond is Securex? Voor een objectief, correct en betrouwbaar antwoord laten we het liefst de cijfers voor zich spreken.

Meer info
Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons en we willen een duurzame maatschappij bevorderen die de toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Meer info
Partnerships

Securex deelt kennis en kunde met ondernemers en ondersteunt via partnerships met andere organisaties projecten en initiatieven voor ondernemerschap. toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Meer info
GDPR

Opleiding nodig over de GDPR, de algemene Europese verordening op het gebied van gegevensbescherming? Wij helpen u op weg.

Meer info
Wilt u meer weten over Securex? Contacteer ons