Menu
Terug naar homepagina

Over Securex

De cijfers en de verhalen erachter

U weet uiteraard graag met wie u samenwerkt. Welke visie er achter de cijfers schuilgaat? Hoe succesvol een bedrijf is? Op deze pagina’s leert u Securex kennen.
 

Contacteer ons
Over Securex
Securex in een notendop...
Mission statement

Securex stelt zichzelf tot doel mensen en organisaties te helpen succes te boeken, zowel op professioneel vlak als in hun privéleven.

Meer info
Cijfers en resultaten

Hoe gezond is Securex? Voor een objectief, correct en betrouwbaar antwoord laten we het liefst de cijfers voor zich spreken.

Meer info
Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons en we willen een duurzame maatschappij bevorderen die de toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Meer info
Securex en de GDPR

De Europese algemene verordening gegevensbescherming (hierna de GPDR of AVG in het Nederlands) is erop gericht de privacy van Europese burgers beter te beschermen. Deze reglementering treedt in werking op 25 mei 2018 en legt niet enkel beperkingen op, maar biedt ook de gelegenheid uw gegevens beter te beheren.

Meer info
HR Research

Om optimaal in te spelen op uw noden blijven we op de hoogte van de laatste evoluties en trends in de sector via HR Research, ons intern kenniscentrum. De schat aan gegevens van ons sociaal secretariaat, externe dienst en medische controle-dienst en een eigen onderzoekspanel garanderen kwaliteitsvolle inzichten die we graag met u delen.

Meer info
Innovation

Wanneer er iets verandert op de arbeidsmarkt weten wij het als eerste. De trends, evoluties of de waarschuwingen en risico’s: we analyseren ze en publiceren onze inzichten in focusrapporten en whitepapers. 

Meer info
Wilt u meer weten over Securex? Contacteer ons