Login
Service Contact Lex4You
Login

Sparen en beleggen

Extra appeltje voor de dorst als ondernemer?

Zoek je rendement voor de liquiditeiten in je onderneming? Beleggingen zijn een uitstekende manier om je onderneming of je bedrijf te ondersteunen. Of heb je als particulier een mooie financiële buffer opgebouwd en overweeg je te beleggen? Ontdek hier onze verschillende formules.

Begin met beleggen

Beleggen met Securex

Als betrouwbare partner staan wij graag aan je zijde bij elke stap van je ondernemerschap. Zo helpen we je graag succesvol ondernemen, maar ook succesvol beleggen. Onze experten kennen je bedrijf, je behoeften en je kansen door en door, waardoor we je kunnen voorzien van persoonlijk advies en kunnen bijstaan met een veilige en op maat gemaakte beleggingsaanpak voor je onderneming.

Op zoek naar een veilige en rendabele belegging?

Op zoek naar een veilige en rendabele belegging? Ontdek de oplossing van tak 26 bij Securex Leven, waar zowel rechtspersonen als particuliere beleggers in alle veiligheid kunnen investeren, met het oog op het behalen van een gewaarborgd rendement. 

Aan de slag met Securex Tak 26

Speel het slim met een beleggingsfonds 

Je geld laten slapen bij de bank of liever investeren en streven naar een hoger rendementspotentieel op lange termijn? Ontdek de tak 23-verzekeringoplossing van Securex Leven, waar het rendementspotentieel bepaald wordt door de prestaties van het fonds of de fondsen waarin je belegt. 

Ontdek je opties
Wil je meer weten over onze beschermings- en verzekeringsoplossingen?

Onze experten van Securex Insurance Agent helpen je graag verder.