Login
Voorwaarden eigen zaak

Zeker van je Zaak: een begeleidingstraject op maat

Zeker van je zaak met Securex en de steun van Vlaio

U wilt vooruit als ondernemer, maar u zit misschien met vragen en weet niet goed hoe u dit best aanpakt. Wilt u bijvoorbeeld de haalbaarheid van uw zaak aftoetsen, of denkt u eraan om uw marketingplan onderhanden te nemen? Misschien denkt u er wel aan om te starten met personeel. Dat kan allemaal met de ondersteuning van onze experten. 

Waarom het begeleidingstraject van Zeker van je Zaak?

  • U krijgt begeleiding op maat van uw specifieke noden en vragen
  • U wordt begeleid door experten met ervaring in verschillende domeinen
  • U krijgt toegang tot verschillende initiatieven die bijdragen aan een succesvolle zaak

En dit alles aan voordelige tarieven dankzij de ruime financiële tussenkomst van Vlaio (Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen). 

Een uitgebreid begeleidingstraject ondersteund door Vlaio

Via het traject van Zeker van je Zaak wordt uw onderneming volledig onder de loep genomen, ongeacht de fase waarin ze zich bevindt. U krijgt professioneel advies van experten binnen de domeinen waar u nood aan heeft. 

Zeker van je Zaak kwam tot stand door een samenwerking tussen 5 sterke partners waarvan Securex er één is. Naast onze expertise in ondernemerschap worden ook de sterktes van onder meer de ondernemersorganisatie NSZ, kredietverzekeraar Atradius, boekhoudersvereniging KVABB en het bedrijfsadviesbureau Multiple Choice volledig gebruikt in dit project. 

Binnen het project van Zeker van je Zaak worden tal van initiatieven georganiseerd. Zo kunt u zichzelf ook inschrijven voor online workshops of webinars, infosessies, individuele begeleiding of podcasts. Het doel van dit alles? U en uw onderneming sterker maken. 

Wist u trouwens dat dit alles kan aan gunstige tarieven door de samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen? 

Wenst u graag meer info?

  Neem contact met ons op

Hoe gaan we te werk?

Binnen dit begeleidingstraject organiseren alle partners verschillende initiatieven om ondernemers te ondersteunen op verschillende vlakken. 

Alles start bij het in kaart brengen van uw noden en wensen. Dit kan zowel via telefoon gebeuren als face-to-face via een gratis oriëntatiegesprek van 1 uur. Nadien ontvangt u een verslag hiervan waarin bepaalde te ondernemen acties in staan beschreven op basis van de gedetecteerde uitdagingen. Er wordt alvast een suggestie gedaan tot verdere te ondernemen stappen. 

In een tweede fase kunt u ervoor kiezen zich individueel te laten begeleiden op de domeinen die voor u van belang zijn. Dit kan in sessies van 2 of 4 uur. Tijdens deze sessies ontvangt u advies van een expert ter zaken. Zo kunt u ondersteuning krijgen op verschillende domeinen zoals het financiële aspect van uw zaak, fiscaal en juridisch advies, organisationele zaken, groei en ontwikkeling, HR-beleid, strategie en bedrijfsbeheer en Marketing & Communicatie.  

Na afloop van deze individuele sessies, krijgt u steeds een uitgebreid rapport mee met een concreet actieplan en vvoorzien we een terugkeermoment. Tijdens dit opvolgingsgesprek gaan we na in welke mate u het actieplan hebt kunnen uitvoeren en of er nog zaken zijn die bijgestuurd moeten worden om het gewenste resultaat te bekomen.  

Toch geen interesse in een individueel traject? Neem dan zeker eens een kijkje op www.zekervanjezaak.be waar je een overzicht vindt van alle collectieve sessies of webinars. 

Benieuwd naar meer?
  Ontdek hier alles

Voordelig tarief

Wist u dat door de ruime tussenkomst van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen u slechts 30% van de initiële kostprijs hoeft te betalen? Vlaio draagt 70% bij en zorgt ervoor dat u als ondernemer kan genieten van voordelige tarieven. 

Meer info

Contacteer ons
Marketing en communicatie in tijden van crisis

De coronacrisis biedt u een hoop opportuniteiten om uw marketing scherp te stellen. Hoe gaat u hier best te werk?

Meer info
Webinar – Ik start mijn zaak

Zit ondernemen je in het bloed? Neem dan deel aan ons gratis webinar en ontdek alle nuttige informatie om jouw eigen zaak succesvol op te starten.

Meer info
Startersgids

Ondernemer worden? Daar krijgt u geen spijt van. Uw eigen baas zijn, zelf uw klanten en opdrachten kiezen of bepalen wanneer u werkt.

Meer info