Login
Service Contact Lex4You
Login

Dienstencentrum voor zaakvoerders

Profiteer van 360° begeleiding en maak jouw activiteit duurzaam

Als zaakvoerder van een onderneming draag je verschillende petten: je verzorgt de klantenrelaties, de verkoop, de marketing, alle administratie enz. Alleen werken, dat gaat snel. Maar samenwerken, dat brengt je verder!

Securex is jouw betrouwbare partner en staat klaar om je te helpen, ongeacht jouw situatie. Je kan op ons rekenen voor juridisch advies, jouw sociale bijdragen, ... We zijn slechts één klik verwijderd!

Contacteer ons Onze kantoren in jouw buurt

Eén enkele partner voor al jouw behoeften

Securex is het centrale aanspreekpunt voor jouw onderneming en staat je bij als sociaal verzekeringsfonds en als sociaal secretariaat. Jouw dossier wordt toevertrouwd aan één enkele persoon die al jouw verzoeken opvolgt. Bij ons vind je een echte partner die jouw onderneming bijna zo goed als jou kent.

Bovendien kan je bij Securex rekenen op een 360°-benadering die jouw werk zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk maakt. Met ons platform voor zelfstandigen, MySecurex, kan je:

  • al jouw informatie bekijken, zoals jouw sociaal statuut, jouw sociale bijdragen, ...
  • belangrijke documenten raadplegen, zoals jouw facturen, rekeninguittreksels ...
  • de financiële gegevens van jouw onderneming in een handig overzicht bekijken
  • jouw loon en sociale bijdragen simuleren

Beter kan het niet!

Ontdek MySecurex

Geen twijfels meer over jouw sociale bijdragen

Als zelfstandige, moet je verplicht sociale bijdragen betalen in ruil voor sociale rechten. Denk aan jouw pensioen, de terugbetaling van jouw medische kosten, kinderbijslag en hulp bij zwangerschap.

Maar weet je hoe jouw sociale bijdragen worden berekend? En wist je dat je het bedrag kan optimaliseren en afstemmen op jouw inkomsten? Of dat je de betaling kan uitstellen als het even minder goed gaat? Je kan altijd op Securex rekenen voor advies, ongeacht jouw situatie.

Meer over sociale bijdragen

Jaarlijkse vennootschapsbijdrage

Bij Securex ben je aan het juiste adres voor jouw gewone sociale bijdragen en jouw jaarlijkse vennootschapsbijdrage. De experts van Securex nemen alle taken van je over en staan je van A tot Z bij met advies op maat.

Vrijstellingen, tijdige betalingen, fiscale voordelen, de juiste sociale bijdragen voor jouw onderneming: met onze experts aan jouw zij kan je op beide oren slapen.

Meer over vennootschapsbijdrage

Verzekeringen

Verzekeringen zijn voor elke ondernemer een groot struikelblok, of hij nu een kleine zaak of een grote zaak runt. Welke verzekeringen heb je nodig binnen jouw specifieke sector? Heb je de meest interessante pensioenspaarverzekering afgesloten? Wat moet je doen als je personeel in dienst hebt?

Het is niet gemakkelijk en daarom kan je bij Securex rekenen op ervaren experts die altijd aan jouw zij staan. Zelfs als jouw onderneming volop aan het groeien is of je niets meer wil veranderen aan de grootte, kan je altijd op onze steun rekenen.

Meer over verzekeringen

Zit je met vragen over de bezoldiging? Wij hebben het antwoord

Je kan ook bij Securex terecht voor al jouw vragen over de bezoldiging:

  • Hoe bereken je de voordelen van alle aard?
  • Hoe kan je jouw loon optimaliseren met voordelen in natura?
  • Is een bedrijfswagen echt nog altijd fiscaal interessant?

Met onze online tools kan je bovendien in een handomdraai verschillende bedragen simuleren: je kan een brutoloon omzetten in netto, je kan de loonkost berekenen ...

Advies over bezoldiging
Regel snel en makkelijk je aansluiting bij Securex

Dit zou je ook kunnen interesseren: