Menu
Onze oplossingen

Talentmanagement

Loopbaanperspectief en groeikansen zijn belangrijk in de keuze voor een werkgever. Wilt u bouwen aan een sterk team van betrouwbare medewerkers die goed presteren? Dan geeft u prioriteit aan hun ontwikkeling en carrière. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde metingen, ontwikkelt u een beleid dat het beste uit uw medewerkers haalt en zorgt voor werkplezier en voldoening.

Neem contact met ons opDownload onze service catalogus
Talentmanagement
In-, through & outplacement

Is een laag personeelsverloop altijd goed nieuws? Het kan ook betekenen dat medewerkers zich vastklampen aan hun huidige functie en gedemotiveerd zijn. Die medewerkers lopen risico op langdurig absenteïsme door burn-out en bore-out. We helpen u om dat te voorkomen tijdens de hele loopbaan van uw medewerkers.

Meer info
Assessment, Awareness & Development centers

Elke medewerker heeft talenten. Als u uw medewerker helpt om die talenten te ontdekken en te ontwikkelen, kunnen uw medewerkers groeien. Resultaat? Uw medewerkers zijn gemotiveerd en zullen langer kunnen en willen werken.

Meer info
Coaching

Onze wereld verandert snel. Daarom moeten medewerkers zichzelf kunnen sturen en willen bijleren. Hoe gebruiken uw medewerkers hun capaciteiten optimaal? Hoe blijven zij uitdagingen controleren? Haal het beste uit uw medewerkers of teams met coaching.

Meer info
Surveys en metingen

Hoe duurzaam is de inzetbaarheid van uw medewerkers? Dat komt u te weten dankzij onze wetenschappelijk onderbouwde surveys. U kunt de tevredenheid, de motivatie, de inzetbaarheid en het stressgehalte van uw medewerkers jaarlijks of tweejaarlijks meten. Op basis van die informatie kunt u preventief handelen.

Meer info
Outsourcing

Heeft u extra begeleiding nodig op vlak van HR? Schakel de expertise in van een HR-specialist. U kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional.
In alle gevallen is de continuïteit van uw HR-afdeling of HR-project in goede handen en afgestemd op uw specifieke situatie en noden.

Meer info
Leiderschap

U wilt dat uw managers goed in hun vel zitten en uw medewerkers gemotiveerd aansturen. Dat maakt hen duurzaam inzetbaar. Bovendien dragen ze zo positief bij aan een sfeer waarin uw medewerkers zich goed voelen. Het loont dus om te investeren in uw leidinggevenden. Securex ondersteunt u op dit vlak zodat u kunt bouwen op én met een optimaal inzetbaar management

Meer info
Duurzame Inzetbaarheid

Uw medewerkers gezond, gemotiveerd en betrokken houden? Dat doet u door hen duurzaam in te zetten. Dan kunnen én willen ze langer werken. Dat is goed voor uw organisatie én onze economie. We kijken verder dan de wettelijke verplichtingen en begeleiden u van a tot z naar een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Meer info
Een nieuwe manier van werken

Door het coronavirus zijn we ons ervan bewust dat we anders zullen werken in de toekomst. Structureel thuiswerk, flexibel werken, anders leiding geven is tijdens de coronacrisis de norm geworden. Hoe kunt u hiermee omgaan?

Meer info
Ontslag door de werkgever

U gaat als werkgever hierbij nooit over 1 nacht ijs. U probeert ontslag eerst te vermijden en oplossingen te zoeken. Dient u uiteindelijk over te gaan tot ontslag? Dan bereidt u dat best grondig voor.

Meer info
Wenst u meer te weten over onze oplossingen? Neem contact met ons op