Menu
Personeelsbeheer

Outsourcing

Heeft u extra begeleiding nodig op vlak van HR? Schakel de expertise in van een HR-specialist. U kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional.
In alle gevallen is de continuïteit van uw HR-afdeling of HR-project in goede handen en afgestemd op uw specifieke situatie en noden.

Contacteer ons
Outsourcing
Waarom kiezen voor de outsourcing van uw HR-taken?
  • Securex zoekt voor u het gepaste soft of hard HR-profiel uit haar breed netwerk
  • U geeft uw zoektocht en administratie uit handen en geniet van een pakket aan bijkomende voordelen (competitieve pricing, benchmark gegevens, flexibiliteit, extra expertise)
  • U krijgt professioneel advies m.b.t. uw bijkomende vragen en opdrachten
  • U geniet van een continue kritische projectbegeleiding van uw outsourcing expert
Ontdek onze oplossingen op vlak van outsourcing
Hard HR-outsourcing

Is uw payroll-medewerker een tijd afwezig? Of wilt u een project rond loonoptimalisatie, mobiliteit of thuiswerk uitvoeren waarvoor u de kennis niet in huis heeft? Dan kunt u uw payroll en legal taken deels of volledig uitbesteden.

Meer info
Soft HR-outsourcing

Is uw HR-medewerker een tijdje afwezig? Wilt u een HR-project lanceren waarvoor u de kennis niet in huis heeft? Moet u reorganiseren? Schakel de expertise in van een HR-consultant of HR-interimmanager. Zo houdt u oog voor de duurzame inzetbaarheid van uw organisatie, uw mensen en uw HR-projecten. 

Meer info
Wilt u meer weten over onze oplossingen om uw HR-taken uit te besteden? Neem contact met ons op