Menu
Preventie en bescherming

Ergonomie

De juiste houding aannemen en productiever werken

Pijn aan de rug, nek en schouders komen steeds meer voor. Uw medewerkers kunnen lichamelijke klachten vermijden door het aannemen van de juiste houding. Wij helpen u met het creëren van een meer ergonomische werkomgeving.

Neem contact met ons op
Ergonomie
Waarom zou u kiezen voor een meer ergonomische werkomgeving in uw bedrijf? 
  • Leer welke houdingen en bewegingen beter zijn voor het lichaam
  • Zorg ervoor dat uw werknemers in goede gezondheid blijven verkeren door het aannemen van de juiste bewegingen
  • Profiteer van onze globale aanpak, van het ontwikkelen van ergonomische werkplekken tot aan campagnes voor bewustwording hierover
Onze oplossingen voor een meer ergonomische werkomgeving voor uw medewerkers
Ergonomie op het werk

Pijn aan rug, nek, schouders, armen, handen, en ogen komen tegenwoordig dagelijks voor bij vele beroepen. Verbeter de ergonomie binnen uw werkomgeving en verhoog de productiviteit van uw medewerkers.

Meer info
Rugsparend werken

Deze opleiding leert uw medewerkers de principes van ergonomisch tillen en zitten aan en maakt hen bewust van de fysieke risico’s indien zij dit niet correct doen.

Meer info
Aanpassing werkpost

Tijdens deze opleiding brengen we uw medewerkers enkele ergonomische principes bij. Ter voorbereiding analyseren we de ergonomie van uw werkplek en stellen u verbeteringen voor.

Meer info
Wilt u uw werknemers een meer ergonomische werkplek bieden? Neem dan contact met ons opof bekijk onze brochure Externe dienst voor preventie en bescherming op het werk