Login
Service & contact Lex4You
Login

Leiderschap

U wilt dat uw managers goed in hun vel zitten en uw medewerkers gemotiveerd aansturen. Dat maakt hen duurzaam inzetbaar. Bovendien dragen ze zo positief bij aan een sfeer waarin uw medewerkers zich goed voelen. Het loont dus om te investeren in uw leidinggevenden. Securex ondersteunt u op dit vlak zodat u kunt bouwen op én met een optimaal inzetbaar management.

Contacteer ons
Waarom investeren in uw leidinggevenden?
  • U krijgt een positieve sfeer op de werkvloer
  • Uw personeel is productiever en behaalt betere resultaten
  • U krijgt tevreden en duurzaam inzetbare medewerkers
  • Er is minder absenteïsme in uw onderneming

Leiderschap als merk: visie en strategie

Wat we verwachten van leidinggevenden is in korte tijd sterk veranderd. Vandaag dragen zij bij tot gezonde, competente, en geëngageerde medewerkers. Bovendien, waken zij erover dat hun medewerkers duurzaam groeien. Help uw leidinggevenden om dat te kunnen.

Meer info

Leiderschapsscan

Wilt u als werkgever weten waar uw organisatie staat op vlak van leiderschap dan is de leiderschapsscan een ideale bevraging. Aan de hand van een 50-tal vragen worden diverse aspecten op vlak van leiderschap in uw organisatie gemeten.

Meer info

Sensibilisering duurzame inzetbaarheid

De vergrijzing heeft invloed op de staatskas en op de arbeidsmarkt, waardoor we allemaal langer moeten werken. Veel medewerkers zijn echter niet enthousiast voor een loopbaan tot na hun zestigste. We helpen u om ervoor te zorgen dat ze langer kunnen en willen werken.

Meer info

Leadership Development track

Met de hedendaagse uitdagingen waarin verandering de enige constante lijkt, is leiderschap belangrijker dan ooit. Maar wat dat leiderschap inhoudt, is eveneens veranderd en voer voor discussie. Vast staat in ieder geval dat leiderschap zich gaandeweg en al doende ontwikkelt.

Meer info

Samen met Securex hebben wij onze leidinggevenden een opleidingstraject aangeboden over het belang van evolueren, het formuleren van heldere en motiverende objectieven en het voeren van samenwerkingsgesprekken. Doorheen het hele proces onthoud ik vooral het enthousiasme van de Securex-medewerkers, de duidelijke communicatie, de snelheid van uitvoering en het proactief meedenken met ons bedrijf. Securex heeft onze verwachtingen volledig ingelost!
T.D.M., HR Director
De consultants van Securex hebben ons geadviseerd en hebben actief bijgedragen aan het ontwikkelen en uitrollen van trainingen ivm ‘evolutiegesprekken’ en ‘leiderschap’. Zowel de inhoud van deze trainingen als de wijze waarop ze naar onze medewerkers worden gebracht worden positief onthaald en dragen bij tot het omzetten van het HR-beleid in ‘people’-gerichte praktijken.
F. D. B., Lecot
Wilt u meer weten over het nieuwe ‘Leiderschap’?

Neem contact met ons op