Login
Service Contact Lex4You
Login

Deze talent management-experts staan voor je klaar

Ontmoet de ervaren consulenten die je bij elke stap bijstaan

Mensen liggen aan de basis van het succes van je organisatie en zijn niet snel te vatten in één simpele theorie of oplossing. De hr-wereld is ook constant in beweging. Daarom heb je experten met praktische en theoretische  hr-ervaring nodig.   De consulenten van Securex zijn je persoonlijk aanspreekpunt, hebben een wetenschappelijke achtergrond en zoeken oplossingen die het best aansluiten bij jouw situatie.   

Ontmoet onze consulenten

Fabienne Bourgeois: hr-generalist met 30 jaar ervaring

Fabienne Bourgeois consulent talent management SecurexFabienne Bourgeois is een echte teamspeler en staat resoluut aan jouw zijde. Ze bouwde tijdens haar 30 jaren in hr een hele brede basis op en is daarom een echte hr-generalist.

Van alle markten thuis, koppelt ze soft en hard hr naadloos aan elkaar. Ze leert je snel kennen en betekent in een mum van tijd heel wat meerwaarde voor je organisatie.   

De laatste 15 jaar actief in outplacement, waardoor Fabienne de kans kreeg om zowel individueel als in groep mensen te begeleiden - via advies en training - naar nieuwe, spannende professionele uitdagingen.

Fabienne Bourgeois in het kort:

 • Teamspeler
 • 30 jaar ervaring in hr en talent management
 • Vooral actief in outplacement, maar een echte hr-generalist

Connecteer met Fabienne op LinkedIn

Krijg advies van Fabienne

Elisabeth Etter: gedreven door mensen

Elisabeth Etter consulent talent management Securex

Elisabeth Etter is gepassioneerd door hoe mensen in elkaar zitten en wat ze nodig hebben om het beste van zichzelf te geven. Werknemers en werkgevers zijn allemaal uniek, waardoor een goede hr-balans of de juiste oplossing vinden vaak complex is.   Maar in zo’n uitdaging bijt Elisabeth zich graag vast. 

Tijdens haar 15 jaar in hr, waarvan 9 specifiek in talent management, ziet Elisabeth regelmatig trends terugkeren in de uitdagingen waar organisaties mee geconfronteerd worden. Een goede oplossing combineert een wetenschappelijk onderbouwd idee samen met een realistisch karakter. Die combinatie zorgt in iedere organisatie voor unieke oplossingen. En daarom zijn haar werkdagen altijd heel gevarieerd en boeiend.

Elisabeth Etter in het kort:

 • Zoekt de beste oplossingen 
 • 15 jaar ervaring in hr en talent management
 • Sinds 2014 gecertificeerd coach

Connecteer met Elisabeth op LinkedIn

Krijg advies van Elisabeth

Berenice Bisiaux: professioneel klankbord voor jouw uitdagingen

Berenice Bisiaux heeft heel wat ervaring in verschillende gebieden van Talent Management, denk aan:

 • Collectieve en individuele outplacementbegeleiding na ontslagen en reorganisaties
 • Beoordeling van vaardigheden met behulp van assessment center-methodologie
 • Op punt zetten van de werving en selectie van een organisatie

Op een typische werkdag gaat Berenice op zoek naar de specifieke noden en verwachtingen van werkgevers, hr-managers en werknemers. Bijvoorbeeld na een reorganisatie of (collectief) ontslag begeleidt Berenice werknemers bij de heroriëntatie  op de arbeidsmarkt. Met veel drive zoekt ze voor iedereen een passende oplossing.  

Berenice Bisiaux in een notendop:

 • Klankbord voor hr-managers
 • 17 jaar ervaring in hr en talent management
 • Expert in outplacement, werving en selectie en assessment centers

Connecteer met Berenice op LinkedIn

Krijg advies van Berenice

Kathleen Valepin: gedreven om jouw personeel te laten groeien 

Kathleen Valepin is een ervaren coach die graag mensen en organisaties helpt om het optimaal te functioneren. Dat doet ze door actief te luisteren.

Ze werkt het liefst door middel van cocreatie samen met jou als werkgever, want jij bent degene die je bedrijfscultuur, organisatie en sector het beste kent.

Net omdat Kathleen actief is in verschillende domeinen en bij verschillende organisaties, vindt er een interessante kruisbestuiving plaats en deelt ze regelmatig best practices en nuttige tools.


Kathleen Valepin in een notendop:

 • Luisterend oor
 • 22 jaar ervaring in hr en talent management
 • Geroutineerde coach en tools-expert

Connecteer met Kathleen op LinkedIn

Krijg advies van Kathleen

Monica Sykora: dynamisch & data-driven

Monica Sykora is steeds op de hoogte van de laatste theoretische en praktische trends binnen hr en specifiek binnen talent management. Ze houdt graag voeling met zowel de theorie als de praktijk voor een heel breed kader. Ze gaat geen enkele hr-uitdaging uit de weg.

Integendeel. Complexe problemen pakt ze met twee handen en een vleugje humor aan. Of dat nu gaat over outplacement of een organisatie helpen bij de uitbouw van een interne mobiliteitsstrategie. De ene werkdag is nooit zoals de vorige, maar smaakt vooral naar meer.

Monica Sykora in een notendop:

 • Hr-consultant
 • 25 jaar ervaring in hr en talent management
 • Gecertificeerd (team)coach en assessor

Connecteer met Monica op LinkedIn

Krijg advies van Monica
Ontmoet de ervaren consulenten die je bij elke stap bijstaan