Login
Service Contact Lex4You
Login

Wilt u uw bedrijf ontwikkelen?

Laat uw bedrijf groeien dankzij het advies van Securex

U heeft enkele jaren geleden uw bedrijf opgestart. De vraag stroomt binnen. U heeft steeds meer klanten en ook meer moeite om alles alleen bol te werken? Dan is het moment misschien gekomen om uw bedrijf verder te ontwikkelen. Hoe begint u daaraan? Securex geeft u advies aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Vraag ons advies op maat

De sleutels om uw bedrijf te ontwikkelen

Uw bedrijf ontwikkelen doet u niet zomaar. Deze belangrijke overgang zal gevolgen hebben op uw activiteit, maar ook op de rol die u erin speelt.

U zult strategische beslissingen moeten nemen om de nieuwe doelstellingen te bereiken die u voor uw bedrijf hebt vastgelegd. U zult ook meer op lange termijn moeten denken. Waar ziet u uw bedrijf over 3, 5 of 10 jaar?

Ten slotte is het ook belangrijk dat u zich laat omringen door bekwame mensen. U zult niet langer verschillende functies kunnen vervullen (commercieel, klantendienst, marketingspecialist). Delegeer deze verschillende aspecten daarom aan een freelancer of aan uw personeel.

Ontdek hoe u eraan begint

Uw eerste werknemer aanwerven

De eerste aanwerving is altijd een grote stap in de evolutie van een bedrijf, maar ze roept ook heel wat vragen op bij de nieuwe werkgever die u nu bent:

  • Voor welke functie een vacature openen?
  • Is het beter een pas afgestudeerde of meer ervaren kandidaat aan te werven?
  • Welk type contract moet u aanbieden?
  • Hoeveel zal uw werknemer u kosten?
  • Hoe berekent u het loon van uw werknemer en welke extra legale voordelen moet zijn loonpakket omvatten?

Om nog maar te zwijgen van alle stappen die u moet doorlopen, nadat u een antwoord heeft gevonden op al deze vragen: een vacature opstellen, gesprekken en eventuele tests organiseren, het contract opstellen en ook de registratie doen bij uw sociaal secretariaat.

Securex geeft u uitgebreid advies en uitleg om uw eerste werknemer met een gerust gemoed aan te werven.

Uw eerste werknemer aanwerven

Opleidingen om als bedrijf te groeien

Uw bedrijf ontwikkelen, betekent ook nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Securex biedt u verschillende opleidingen over gevarieerde thema’s, bijvoorbeeld de loonfiche of het arbeidsreglement. Deze informatie zal zeker van pas komen, wanneer u niet meer alleen bent in uw bedrijf.

Ontdek onze opleidingen
Wilt u uw bedrijf ontwikkelen?

Krijg ons advies op maat
Dit zou u ook kunnen interesseren: