Menu
Opleidingen

Ontdek ons opleidingsaanbod

Filter
Vind uw opleiding
Thema
Leervorm

138 opleiding(en)

26-01-2021

Preventieadviseur: bijscholing 

Als erkend preventieadviseur bent u wettelijk verplicht om de basisprincipes van uw functie geregeld op te frissen.

26-01-2021

Preventieadviseur: bijscholing 

Als erkend preventieadviseur bent u wettelijk verplicht om de basisprincipes van uw functie geregeld op te frissen.

01-02-2021

Well-Being festival

Wilt u ook in 2020 investeren in de gezondheid van uw medewerkers? Het loont! Want fitte mensen presteren beter en boren ál hun potentieel aan. Investeer € 1 in de gezondheid van uw medewerkers en krijg er €  4.8  in terug. 

02-02-2021

HR for Starters - Alle aspecten van de loonfiche (online opleiding)

De loonfiche is een belangrijk sociaal document. Uw werknemer moet er bij elke vergoeding één krijgen. Ontdek onze online opleiding!

04-02-2021

Preventieadviseur: bijscholing 

Als erkend preventieadviseur bent u wettelijk verplicht om de basisprincipes van uw functie geregeld op te frissen.

09-02-2021

HR for Starters - De beëindiging van de arbeidsovereenkomst (online)

De wijze waarop de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd, hangt af van verschillende parameters, waaronder in het bijzonder het statuut van de werknemer, het soort contract, de bescherming van de werknemer of nog de reden van de beëindiging. In bepaalde situaties zal de contrac...

23-02-2021

HR for Experts - Hoe uw personeel voordelig verlonen? (online opleiding)

De loonlasten vormen vaak een belemmering wanneer het gaat om het belonen van uw medewerkers. Maar wist u dat er voordeligere middelen bestaan om hen extra te belonen? Ontdek onze online opleiding!

23-02-2021

HR for Experts - Mobiliteit (online opleiding)

Mobiliteit is momenteel een hot topic voor bedrijven. We beantwoorden al uw vragen. Ontdek onze opleiding!

23-02-2021

Webinar - Auteursrechten en de fiscus

De laatste jaren heeft de toekenning van auteursrechten een hoge vlucht genomen. Hoewel de fiscus dit als dusdanig nog niet te kennen heeft gegeven, kan een sterke toename van de controles op dit fenomeen dan ook verwacht worden. Ontdek ons webinar!

02-03-2021

HR for Starters - Volledig traject (Personeelsadministratie & -beheer)

U hebt net personeel aangenomen of bent pas gestart in een HR rol? Maar u heeft niet voldoende kennis over alle details van rechtspraak en loonbeleid? Hoe leest u bijvoorbeeld een loonfiche op de juiste manier? Ontdek onze opleiding!

Plaatsen beschikbaar

Kortrijk
08-03-2021

Bedrijfshulpverlener (EHBO): basisopleiding

Weet u wat u moet doen wanneer een collega of klant plotseling onwel wordt? Of wanneer iemand lelijk gevallen is en snijwonden of breuken heeft? De basisopleiding bedrijfshulpverlener (EHBO) leert u om hulp te bieden aan mensen die onwel worden of het slachtoffers zijn van on...

Plaatsen beschikbaar

Online
09-03-2021

Bedrijfshulpverlener (EHBO): bijscholing

Als bedrijfshulpverlener moet u alert blijven en ervoor zorgen dat u de handelingen goed in de vingers houdt. Met deze bijscholing op het gebied van EHBO scherpt u uw vaardigheden weer aan en frist u uw basiskennis op.

18-03-2021

HR for Experts - Cafetariaplan (Online opleiding)

Flexibele verloning zit in de lift. Heeft u mogelijkheden nodig om de koopkracht en de motivatie van uw medewerkers te verhogen? Ontdek onze online opleiding!

09-03-2021

HR for Starters - Personeelsadministratie

U hebt net personeel aangenomen of bent pas gestart in een HR rol? Maar u heeft niet voldoende kennis van alle details over rechtspraak en loonbeleid? Hoe leest u bijvoorbeeld een loonfiche op de juiste manier? Ontdek deze opleiding!

Plaatsen beschikbaar

Kortrijk
09-03-2021

HR for Starters - Tijdskrediet en ouderschapsverlof (online)

​Als werkgever is het belangrijk de verschillende vormen van tijdskrediet/ouderschapsverlof te kennen om te weten hoe met een  aanvraag van een werknemer om te gaan. Tijdens deze opleiding worden de basisvoorwaarden en de verschillende systemen behandeld .