Login
Service & contact Lex4You
Login

Talentmanagement

Loopbaanperspectief en groeikansen zijn belangrijk in de keuze voor een werkgever. Wilt u bouwen aan een sterk team van betrouwbare medewerkers die goed presteren? Dan geeft u prioriteit aan hun ontwikkeling en carrière. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde metingen, ontwikkelt u een beleid dat het beste uit uw medewerkers haalt en zorgt voor werkplezier en voldoening.

 

Neem contact op met ons

Loopbaan en mobiliteit

Medewerkers die zich vastklampen aan hun huidige functie en gedemotiveerd zijn lopen risico op langdurig absenteïsme. Wij helpen u om dat te voorkomen tijdens de hele loopbaan van uw personeel.

Meer info

Groei & ontwikkeling

Iedereen heeft talenten. Zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers en benut optimaal van hun talenten. Resultaat? Uw personeel is gemotiveerd en zal langer kunnen en willen werken.

Meer info

Coaching

Onze wereld verandert snel. Daarom moeten medewerkers zichzelf kunnen sturen en willen bijleren. Hoe gebruiken uw medewerkers hun capaciteiten optimaal? Hoe blijven zij uitdagingen controleren? Haal het beste uit uw medewerkers of teams met coaching.

Meer info

Duurzame inzetbaarheid

We zullen in de toekomst langer moeten werken. Toch verlangen uw medewerkers nog steeds vroeg naar het einde van hun loopbaan. Wij helpen u met het vormgeven van uw HR-beleid en zorgen ervoor dat uw medewerkers langer gemotiveerd aan het werk blijven.

Meer info

Leiderschap

Uw managers zijn bepalend voor de sfeer en de productiviteit in uw organisatie. Investeer in hen via strategische en operationele begeleiding.

Meer info

Outsourcing: een duwtje in de rug van uw HR-afdeling

Ontdek hoe de ervaren experts van Securex uw HR-team bijstaan met ondersteuning op maat.

Meer info

Ontslag

Een ontslag is zelden de eerste keuze. Is een ontslag onvermijdelijk, dan bereidt u dat best grondig voor. Securex zet alles voor u op een rij.

Meer info

Met al uw vragen over HR kunt u bij Securex terecht

Contacteer ons