Login
Service Contact Lex4You
Login

Bescherm uzelf en uw gezin

Securex stelt u dekkingen ter beschikking om u te beschermen tegen een arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een ongeval of een ziekte. Wij helpen u ook bij de voorbereiding van uw pensioen dankzij diverse formules die u in staat stellen uw wettelijk pensioen aan te vullen. In geval van overlijden beschermen wij ook uw gezin. En stellen zodoende zowel uw levensstandaard als die van uw gezin veilig.

Contacteer ons

Compleet pakket met oplossingen voor zelfstandigen Life@Ease

Life@Ease van Securex beschermt u bij ongeval, ziekte of overlijden en helpt u een aanvullend pensioen opbouwen. 

Meer informatie

Bereid uw pensioen voor en bescherm uw gezin in geval van overlijden

Securex reikt u diverse aanvullende pensioenformules aan, afhankelijk van uw statuut en van uw inkomsten, alsook een bedrag aan uw gezin in geval van overlijden. Een pensioensparen is ook een voordelige oplossing en kan bovenop de aanvullende pensioenen komen. Wij reiken u de ideale oplossing aan.

Meer informatie

Bescherm uw inkomsten in geval van arbeidsongeschiktheid

Bent u zelfstandige en arbeidsongeschikt? Dankzij het vervangingsinkomen ontvangt u een extra vergoeding om uw behoeften na een ziekte of ongeval te dekken.

Meer informatie

Bescherm uw naasten in geval van overlijden

Een overlijden is zwaar om dragen. Bovendien heeft het vaak ook financiële gevolgen voor uw nabestaanden. Met een overlijdensdekking bouwt u een extra kapitaal op, zodat uw naasten niets tekortkomen na uw overlijden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze verzekeringen voor zelfstandigen?

Contacteer ons