Login
Service Contact Lex4You
Login

Verzekeringen voor ondernemers

Securex stelt dekkingen ter beschikking om je te beschermen tegen een arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een ongeval of een ziekte. Wij helpen je ook bij de voorbereiding van je pensioen dankzij diverse formules die je in staat stellen je wettelijk pensioen aan te vullen. In geval van overlijden beschermen wij ook je gezin. En stellen zodoende zowel jouw levensstandaard als die van je gezin veilig.

Contacteer ons

Compleet pakket met oplossingen voor zelfstandigen Life@Ease

Life@Ease van Securex beschermt je bij ongeval, ziekte of overlijden en helpt je een aanvullend pensioen opbouwen. 

Meer informatie

Bereid je pensioen voor en bescherm je gezin in geval van overlijden

Securex reikt je diverse aanvullende pensioenformules aan, afhankelijk van je statuut en van je inkomsten, alsook een bedrag aan je gezin in geval van overlijden. Pensioensparen is ook een voordelige oplossing en kan bovenop de aanvullende pensioenen komen. Wij reiken je de ideale oplossing aan.

Meer informatie

Vervangingsinkomen voor zelfstandigen

Ben je zelfstandige en arbeidsongeschikt? Het vervangingsinkomen beschermt je tegen inkomensverlies door ziekte of ongeval. Naast de uitkering van je ziekenfonds ontvang je een extra vergoeding om je dagelijkse behoeften te dekken tijdens de stopzetting van je activiteit.

Meer informatie

Verzekering Lichamelijke Ongevallen

Wanneer een zelfstandige het slachtoffer van een ongeval wordt, heeft dit vaak verstrekkende gevolgen. De verzekering Lichamelijke Ongevallen beschermt je inkomsten als je in een toestand van tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid terechtkomt.

Meer informatie

Bescherm je naasten in geval van overlijden

Een overlijden is zwaar om dragen. Bovendien heeft het vaak ook financiële gevolgen voor je nabestaanden. Met een overlijdensdekking bouw je een extra kapitaal op, zodat je naasten niets tekortkomen na je overlijden.

Meer informatie

Bescherm jezelf en je gezin tegen de kosten van een ziekenhuisopname

Een hospitalisatieverzekering is geen overbodige luxe, maar is voor iedereen interessant. Ze biedt je bescherming tegen de medische kosten bij een ziekenhuisopname van jezelf of een familielid. 

Meer informatie
Wil je meer weten over onze verzekeringen voor zelfstandigen?

Onze experten van Securex Insurance Agent helpen je graag verder.