Menu
Opleidingen

Opleiding sessies

Filter
Vind uw opleiding
Thema
Leervorm
Periode

213 opleiding(en)

22-04-2021

Bedrijfshulpverlener (EHBO): bijscholing

Als bedrijfshulpverlener moet u alert blijven en ervoor zorgen dat u de handelingen goed in de vingers houdt. Met deze bijscholing op het gebied van EHBO scherpt u uw vaardigheden weer aan en frist u uw basiskennis op.

Volzet – Op wachtlijst

Online
22-04-2021

HR for Starters - Personeelsadministratie

U hebt net personeel aangenomen of bent pas gestart in een HR rol? Maar u heeft niet voldoende kennis van alle details over rechtspraak en loonbeleid? Hoe leest u bijvoorbeeld een loonfiche op de juiste manier? Ontdek deze opleiding!

Inschrijvingen afgelopen

22-04-2021

HR for Starters - Volledig traject (Personeelsadministratie & -beheer)

U hebt net personeel aangenomen of bent pas gestart in een HR rol? Maar u heeft niet voldoende kennis over alle details van rechtspraak en loonbeleid? Hoe leest u bijvoorbeeld een loonfiche op de juiste manier? Ontdek onze opleiding!

Inschrijvingen afgelopen

22-04-2021

Vertrouwenspersoon: basisopleiding

Als vertrouwenspersoon heeft u een verantwoordelijke rol met impact op het welzijn van uw collega’s. De wet rond psychosociale risico’s op het werk verplicht vertrouwenspersonen een basisopleiding te volgen. Tijdens deze erkende opleiding leert u snel en correct reageren op ge...

Volzet – Op wachtlijst

Online
22-04-2021

Vertrouwenspersoon: bijscholing en supervisie

In deze bijscholing voor vertrouwenspersonen ontvangt u informatie rond wetgeving en procedures, maar is er ook ruimte om ervaring uit te wisselen over supervisie met andere vertrouwenspersonen.

Volzet – Op wachtlijst

Online
22-04-2021

Webinar – De juiste financieringsmix voor een sterke(re) onderneming

Een gezond bedrijf heeft niet alleen klanten, maar ook geld nodig. Maar op welke financieringsbronnen kunt u beroep doen? Ontdek het tijdens dit webinar!

Plaatsen beschikbaar

Online
22-04-2021

Webinar: Optimaliseer uw HR-beleid met Officient en Securex

Uw HR-administratie efficiënt organiseren is niet eenvoudig. Maar wist u dat u met de HR-tool Officient veel tijd bespaart? Ontdek het in dit gratis webinar.

Plaatsen beschikbaar

Online
27-04-2021

Business Café (abonnement)

Word lid van een netwerk dat zich verdiept in vraagstukken specifiek voor kmo's . Laat u inspireren door deskundigen, deel uw ervaring en profiteer van de inzichten van andere professionals die ook in kmo's actief zijn. Wissel ideeën uit en bespreek gemeenschappelijke kwesti...

Plaatsen beschikbaar

Online
27-04-2021

HR for Starters - Werknemers versus zelfstandige (online)

Op de huidige arbeidsmarkt is het niet altijd eenvoudig om te bepalen over welke arbeidsrelatie het gaat: is uw medeweker een werknemer, een freelance, een zelfstandige of eerder een schijnzelfstandige of een schijnwerknemer?

Plaatsen beschikbaar

Online
29-04-2021

Absenteïsme - Vaardigheidstraining voor leidinggevenden

Ziekteverzuim is vervelend, zowel voor medewerker als werkgever. Als leidinggevende wilt u uw doel niet voorbijstreven door bijvoorbeeld te streng of juist te meelevend te zijn. Oefen tijdens deze opleiding uw gespreksvaardigheden van preventief tot terugkeergesprek en geef g...

Volzet – Op wachtlijst

Online
29-04-2021

Bedrijfshulpverlener (EHBO): basisopleiding

Weet u wat u moet doen wanneer een collega of klant plotseling onwel wordt? Of wanneer iemand lelijk gevallen is en snijwonden of breuken heeft? De basisopleiding bedrijfshulpverlener (EHBO) leert u om hulp te bieden aan mensen die onwel worden of het slachtoffers zijn van on...

Volzet – Op wachtlijst

Online
03-05-2021

Ergonomisch thuiswerken

Dankzij deze opleiding ergonomisch beeldschermwerk ontdekken u en uw medewerkers de voornaamste principes van ergonomie om zo ongemakken te helpen vermijden.

Plaatsen beschikbaar

04-05-2021

Preventieadviseur niveau 3 - Module: Basisreglementering, externe partijen en overlegorganen

Een goede samenwerking is cruciaal voor het uitvoeren van uw taak als preventieadviseur. Tijdens deze opleidingsmodule leert u goed communiceren én maakt u via praktijkvoorbeelden kennis met de welzijnswet.

Volzet – Op wachtlijst

Online
04-05-2021

Preventieadviseur niveau 3: basisopleiding

Als werkgever bent u bij wet verplicht om een preventieadviseur aan te stellen. Deze adviseur waakt over en verbetert de veiligheid, gezondheid en het welzijn op de werkvloer. Deze opleiding ondersteunt u in het ontwikkelen van een daadkrachtig preventiebeleid.

Volzet – Op wachtlijst

Online
04-05-2021

Webinar - Rechten en plichten na het nieuwe wetboek invordering

Voor grote en kleine ondernemers is de complexe Belgische fiscaliteit een echte hoofdbreker. Maar ook uw privéleven confronteert u met allerhande belastingen, denk aan de belasting op een tweede verblijf of erfenisrechten. Ontdek er meer over via ons webinar! 

Plaatsen beschikbaar

Online