Menu
Gedeeltelijke vrijstelling bedrijfsvoorheffing voor onderzoek en ontwikkeling

Aanvraag simulatie voor Screening R&D

Benieuwd of u in aanmerking komt voor de gedeeltelijke vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor onderzoek en ontwikkeling? Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van IT-programma’s, ontwikkeling van processen, producten ...

Vul het onderstaande formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk!

Aanvraag simulatie voor Screening R&D
Vraag uw simulatie* aan ! * Dit is een vereenvoudigde test. Of u effectief in aanmerking komt, hangt af van diverse aspecten. Onze experten nemen contact met u op om u advies te geven op basis van uw persoonlijke situatie.
 
 
Wilt u meer weten over de Screening R&D? Contacteer ons!
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Benut de vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor R&D

Wist u dat investeren in innovatie fiscaal aantrekkelijk kan zijn? Sommige R&D projecten geven u het recht op een gedeeltelijke vrijstelling van de bedrijfsvoorheffing? Doe beroep op de vrijstelling dankzij Securex.

Meer info
Beloon uw medewerkers met warrants

Een warrant is een financieel instrument dat u toelaat om op een gunstige manier individuele medewerkers te belonen. Maar er zijn nog meer voordelen voor u en voor uw medewerker.

Meer info
Cafetariaplan zorgt voor een flexibel loonpakket

Dankzij een cafetariaplan biedt u uw medewerkers een flexibel loonpakket aan zonder verhoging van uw budget. Zo kiezen uw werknemers zelf hun extralegale voordelen naargelang hun behoeften met een flinke boost in motivatie als gevolg. En omdat het u niets extra kost, is het een echte win-win.

Meer info