Menu
Optimaliseer uw loonkost

Bonusplan (cao 90)

Beloon uw medewerkers tegen redelijke kosten

Toon uw medewerkers uw waardering en beloon hen voor hun prestaties zonder dat u buitensporige loonkosten voorgeschoteld krijgt. Wij helpen u om deze bonusregeling toe te passen binnen uw bedrijf en nemen u al het financiƫle, juridische en administratieve werk uit handen.

Contacteer ons
Bonusplan (cao 90)
Waarom een bonusplan invoeren?
 • Als werkgever betaalt u een verminderde patronale bijdrage van 33 %. Dit bedrag, alsook de bonus zelf, zijn volledig aftrekbaar als beroepskosten
 • Dit is een flexibel voordeel dat u aan uw personeel kunt toekennen op basis van vooraf vastgelegde en transparante en meetbare doelstellingen
 • U bepaalt de regels: leg een doel vast en keer een bonus uit in geval van succes
U hoeft de wetgeving niet tot in detail te kennen: wij zoeken uit of u voldoet aan de voorwaarden. Vervolgens ontvangt u van ons een stappenplan, passen uw huishoudelijk reglement toe en zorgen ervoor dat het plan wordt ingevoerd. Zo wint u tijd en geld. En heeft u een extra tool in handen om uw teams te motiveren!
  U wilt uw medewerkers belonen door een bonusplan in te voeren? Contacteer ons of raadpleeg onze brochure Loonkost
  Dit zou u ook kunnen interesseren:
  Warrants

  Wilt u uw personeel belonen en uw loonkost verlagen? Met warrants kan dat. Warrants helpen u om het salaris van uw medewerkers te optimaliseren en de loonkosten te beheersen. Een win-win! Bovendien kiest u wie warrants krijgt.
   

  Meer info
  De screening van de RSZ-verminderingen

  U loopt mogelijk bepaalde kortingen mis bij het aannemen van een medewerker. Om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van uw rechten op lastenverlagingen, screenen we alle medewerkers die u afgelopen drie jaar in dienst had. Wij vorderen vervolgens de sociale bijdragen terug die u teveel heeft betaald.

  Meer info
  Het cafetariaplan

  Met het cafetariaplan biedt u werknemers een gepersonaliseerd verloningspakket waarbinnen ze hun eigen keuzes kunnen maken. Zo werkt u aan het imago van uw bedrijf en motiveert u uw medewerkers.

  Meer info