Login
Service Contact Lex4You
Login

Isypass

Heb je vragen inzake het gebruik van Isypass? Je weet niet in welke situaties Isypass een hulp kan zijn in jouw payroll-kalenderbeheer? Je vindt een antwoord op deze vragen en extra informatie op de hierna komende video’s.

Veel kijkplezier!

De basis

Deze module handelt over Isypass Web in het algemeen. We bespreken hoe deze toepassing te bereiken is, en wat de algemene werking en functionaliteiten zijn binnen Isypass Web.Kalenders op maat

Deze module handelt over Isypass Web, en kalenders op maat in het bijzonder. We bespreken hoe Isypass Web een oplossing kan zijn voor specifieke kalenders, waarin diverse interpretaties of automatismen verwacht worden.Transport

Deze module handelt over Isypass Web, in combinatie met goederentransport, in het bijzonder. We bespreken in de video hoe Isypass Web toepassing een oplossing kan zijn voor grote flexibiliteit en het verplicht af te leveren rittenblad.

In deze helpcard kan je terugvinden hoe je de Prestatiebladen Transport kan opvragen, afdrukken en bewaren via Isypass Web.


Tijdsregistraties

Deze module handelt over Isypass Web, en klanten met Officient, in combinatie met een tijdsregistratie, in het bijzonder. We bespreken hoe Isypass Web een oplossing kan zijn om de tijdsregistratiebestanden in te lezen, te raadplegen, valideren en door te sturen naar onze Securex backoffice, of zelfs onmiddellijk via een postbus door te sturen naar onze Securex backoffice.Heb je vragen over onze online tool?