In deze folder vind je meer informatie over:
- De risico’s op voedselintoxicatie: hoe herkennen en wat te doen
- Het belang van persoonlijke hygiëne
- Goede Hygiënepraktijken (GPH)
Je wil graag een eigen zaak oprichten? Vul de vragen in en download op het einde je gepersonaliseerde checklist.
DownloadSamen maken we van jouw HR-beleid een succes dankzij onze services, allround aanpak en handige tools.
Ontdek onze aanpakWil jij partner worden van Securex? Vul dit online formulier in en sluit meteen aan bij Securex.
Word partnerVoeding was nog nooit zo veilig als vandaag. En toch blijft het opletten geblazen, een voedselintoxicatie loert sneller om de hoek dan je denkt. Maar hoe herken je een intoxicatie, wat zijn de risico’s en hoe voorkom je ze? Regel nummer 1: volg de goede hygiënepraktijken opgelijst in de tabel van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Vo