Login
Bereken uw loonkosten

De gepersonaliseerde screening

Ontdek alle mogelijkheden voor loonoptimalisatie

Het verlichten van de loonkost is belangrijk om de concurrentiepositie van uw bedrijf te verbeteren. Met de gepersonaliseerde screening krijgt u niet alleen cijfers en grafieken op maat, maar ook concrete oplossingen voor verbetering. De screening van uw loonkosten toont u verschillende opties voor loonoptimalisatie.

Contacteer ons
De gepersonaliseerde screening
Waarom kiezen voor de gepersonaliseerde screening ?
  • De analyses zijn zowel gebaseerd op uw bedrijfsgegevens als op het HR-beleid van uw organisatie
  • U identificeert de RSZ-verminderingen waarop u recht heeft en de beste manieren om specifieke kosten te verlagen (reiskosten, overuren…)
  • U ontdekt van welke subsidies u kunt gebruikmaken
Screening van uw loonkost
De screening van uw loonkost bestaat uit een eerste analyse van uw loongegevens, aanbevelingen op basis van de cijfers waarover wij beschikken en mogelijkheden binnen uw sector. Dit beknopte PDF-rapport toont u de opties om uw kosten te optimaliseren.
Loonaudit
Een uitvoerige en degelijke loonaudit inclusief begeleiding door onze experts in juridische en Compensation & Benefits-materies. Na een intensieve analyse van uw loonkostenstructuur, waarbij we rekening houden met uw specifieke loonbeleid, formuleren we concrete aanbevelingen die uw loonkosten snel terugdringen.
Wilt u meer weten over onze gepersonaliseerde screening? Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren: