Login
Over Securex

Onze medewerkers

Uw loopbaan is onze prioriteit

Bij Securex investeren we in elk van onze medewerkers en ondersteunen we hen doorheen hun volledige loopbaan.

Onze medewerkers
Onze medewerkers

Securex wil zijn klanten een uitzonderlijke klantervaring bieden. Om dat te kunnen doen, steunen we op onze grootste kracht: onze medewerkers. We tellen vandaag meer dan 1.700 experts die elke dag samenwerken om te innoveren, te creëren en elk van onze klanten en partners te ondersteunen. Elke dag stellen ze hun ervaring, hun kennis en hun vaardigheden ten dienste van wie ze nodig heeft.
We vinden het dan ook heel belangrijk om goed voor hen te zorgen.

Bij Securex willen we onze medewerkers een stimulerende en duurzame ervaring geven. We investeren in hun leermogelijkheden, in hun ontwikkeling, maar ook in hun toekomst. We luisteren naar hun behoeften en we stellen alles in het werk om hen te begeleiden doorheen hun loopbaan.

We engageren ons ook om hen een stimulerende en innovatieve werkomgeving te bieden waarin ze kunnen samenwerken, evolueren, zich ontplooien en zelfs schitteren. Want uiteindelijk is hun succes ook ons succes.

Onze waarden

Securex, dat is ook een 115-jarig bestaan en dus 115 jaar aan geschiedenis en ervaringen. Een ongelooflijke geschiedenis! Hoewel we in Gent ontstaan zijn in de textielindustrie, zijn we vandaag op Europees niveau aanwezig in verschillende sectoren. We zijn dus een organisatie waar experts met verschillende ervaringen en culturen samenwerken.

Toch delen we allemaal 5 waarden, die aan de basis liggen van al onze acties: teamspirit, vertrouwen, respect, engagement en uitmuntendheid. Nogal evident, zegt u? Misschien. Maar elk van die waarden is verbonden met en weerspiegeld in ons gedrag, in onze projecten en in de interacties tussen collega’s, maar even goed met onze klanten en partners.

Onze leaders
Maak kennis met ons directiecomité!
Nos leaders
Werken bij Securex
Trekt Securex u aan? Zin om u te ontwikkelen in een van onze teams in een job die u echt leuk vindt? Bekijk dan onze openstaande vacatures. We zijn misschien op zoek naar iemand zoals u!
 
Hebt u nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder! Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Onze ambitie

Onze bestaansreden is altijd geweest om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en hen de beste klantervaring te bezorgen. Vandaag willen we hun geprivilegieerde Europese partner zijn.

Ontdek onze visie
Onze klantervaring

We willen de voorkeurspartner zijn van onze klanten en onze partners. En daarvoor garanderen we hen een uitzonderlijke klantervaring. Ontdek meer over deze ervaring.

Alles over onze klantervaring
Onze engagementen

Securex vindt het is belangrijk om een geëngageerde en verantwoordelijke partner te zijn van onze klanten, onze partners en onze medewerkers.

Meer info over onze engagementen