Login
Service Contact Lex4You
Login

Onze medewerkers

Jouw loopbaan is onze prioriteit

Bij Securex investeren we in elk van onze medewerkers en ondersteunen we hen doorheen hun volledige loopbaan.

Onze medewerkers

Securex wil zijn klanten een uitzonderlijke klantervaring bieden. Om dat te kunnen doen, steunen we op onze grootste kracht: onze medewerkers. We tellen vandaag meer dan 1.700 experts die elke dag samenwerken om te innoveren, te creëren en elk van onze klanten en partners te ondersteunen. Elke dag stellen ze hun ervaring, hun kennis en hun vaardigheden ten dienste van wie ze nodig heeft.

We vinden het dan ook heel belangrijk om goed voor hen te zorgen.

Bij Securex willen we onze medewerkers een stimulerende en duurzame ervaring geven. We investeren in hun leermogelijkheden, in hun ontwikkeling, maar ook in hun toekomst. We luisteren naar hun behoeften en we stellen alles in het werk om hen te begeleiden doorheen hun loopbaan.

We engageren ons ook om hen een stimulerende en innovatieve werkomgeving te bieden waarin ze kunnen samenwerken, evolueren, zich ontplooien en zelfs schitteren. Want uiteindelijk is hun succes ook ons succes.

Onze waarden

Securex, dat is ook een 118-jarig bestaan en dus 118 jaar aan geschiedenis en ervaringen. Een ongelooflijke geschiedenis! Hoewel we in Gent ontstaan zijn in de textielindustrie, zijn we vandaag op Europees niveau aanwezig in verschillende sectoren. We zijn dus een organisatie waar experts met verschillende ervaringen en culturen samenwerken.

Toch delen we allemaal 5 waarden, die aan de basis liggen van al onze acties: teamspirit, vertrouwen, respect, engagement en uitmuntendheid. Nogal evident, zeg je? Misschien. Maar elk van die waarden is verbonden met en weerspiegeld in ons gedrag, in onze projecten en in de interacties tussen collega’s, maar even goed met onze klanten en partners.

Werken bij Securex

Trekt Securex jou aan? Zin om je te ontwikkelen in een van onze teams in een job die je echt leuk vindt? Bekijk dan onze openstaande vacatures. We zijn misschien op zoek naar iemand zoals jou!

Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Dit zou jou ook kunnen interesseren