Login
Service Contact Lex4You
Login

Onze ambitie

Uw geprivilegieerde Europese partner worden

Onze bestaansreden is altijd geweest om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en hen de beste klantervaring te bezorgen. Vandaag willen we hun geprivilegieerde Europese partner zijn.

Je geprivilegieerde partner

Bij Securex vinden we het belangrijk om onze klanten en onze partners te helpen en te begeleiden. Maar we hebben de ambitie om verder te gaan dan enkel begeleiding. We willen de geprivilegieerde Europese partner zijn op vlak van dienstverlening naar ondernemers en werkgevers.

We willen de voorkeurspartner zijn voor alles wat met werk te maken heeft. We geven je advies tijdens elke fase van je traject, van bij de start tot tijdens de verdere ontwikkeling van je project. Maar daar houdt het niet op.

We proberen je dagelijks te inspireren en je te helpen te innoveren, zodat je je kunt focussen op wat je écht drijft: je ondernemerszin. In welke fase van je professionele traject je je ook bevindt, we zorgen ervoor dat je durft, dat je erin gelooft, dat je kunt groeien en dat je kunt stralen.

We maken het verschil dankzij onze uitzonderlijke klantervaring en de expertise van onze medewerkers. Bij Securex werken we samen voor jouw succes.

Onze internationale ambitie

Securex is vandaag al aanwezig in meerdere Europese landen: in België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Luxemburg. Hoewel we samen één Groep vormen, komen we ook tegemoet aan de specifieke behoeften van onze klanten in die verschillende landen.

Daarom:

 • Zijn we in deze 5 landen actief op vlak van HR & payroll.
 • Bieden we in België ook onze diensten aan op vlak van gezondheid en veiligheid, HR-advies, verzekeringen en ondersteuning aan zelfstandigen.
 • Bieden we in Luxemburg en Nederland ook begeleiding voor personeelsbeheer en een goed begrip van het wettelijk kader op vlak van HR.
 • Bieden we in Frankrijk ook medische diensten aan.
 • Zijn we in Spanje ook actief op vlak van opleiding en rekrutering.

In de komende jaren zullen we ons focussen op de uitbreiding van onze activiteiten binnen deze landen. We hebben ook de ambitie om onze internationale positie te versterken. Want onze doelstelling is en blijft dezelfde: onze klanten zo goed mogelijk bedienen, en dit over de landsgrenzen heen.

Securex in enkele cijfers

Elke klant, elke partner en elke medewerker draagt bij tot het succes van Securex.

Enkele belangrijke cijfers voor 2021:

 • Een omzet van 280 miljoen euro
 • 28 kantoren: 21 in België, 1 in Nederland, 1 in Luxemburg, 2 in Frankrijk en 3 in Spanje
 • Meer dan 1.700 medewerkers

We ondersteunen dagelijks:

 • 95.000 ondernemingen
 • 150.000 zelfstandigen
 • 5000 partners
Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Dit zou jou ook kunnen interesseren