Menu
Over Securex

Onze ambitie

Uw geprivilegieerde Europese partner worden

Onze bestaansreden is altijd geweest om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en hen de beste klantervaring te bezorgen. Vandaag willen we hun geprivilegieerde Europese partner zijn.

Onze ambitie
Uw geprivilegieerde partner

Bij Securex vinden we het belangrijk om onze klanten en onze partners te helpen en te begeleiden. Maar we hebben de ambitie om verder te gaan dan enkel begeleiding. We willen de geprivilegieerde Europese partner zijn op vlak van dienstverlening naar ondernemers en werkgevers.

We willen de voorkeurspartner zijn voor alles wat met werk te maken heeft. We geven u advies tijdens elke fase van uw traject, van bij de start tot tijdens de verdere ontwikkeling van uw project. Maar daar houdt het niet op.

We proberen u dagelijks te inspireren en u te helpen te innoveren, zodat u zich kunt focussen op wat u écht drijft: uw ondernemerszin. In welke fase van uw professionele traject u zich ook bevindt, we zorgen ervoor dat u durft, dat u erin gelooft, dat u kunt groeien en dat u kunt stralen.

We maken het verschil dankzij onze uitzonderlijke klantervaring en de expertise van onze medewerkers. Bij Securex werken we samen voor uw succes.

Onze internationale ambitie
Securex in Europa

Securex is vandaag al aanwezig in meerdere Europese landen: in België, Nederland, Frankrijk, Spanje en Luxemburg. Hoewel we samen één Groep vormen, komen we ook tegemoet aan de specifieke behoeften van onze klanten in die verschillende landen.

Daarom:

 • Zijn we in deze 5 landen actief op vlak van HR & payroll.
 • Bieden we in België ook onze diensten aan op vlak van gezondheid en veiligheid, HR-advies, verzekeringen en ondersteuning aan zelfstandigen.
 • Bieden we in Luxemburg en Nederland ook begeleiding voor personeelsbeheer en een goed begrip van het wettelijk kader op vlak van HR.
 • Bieden we in Frankrijk ook medische diensten aan.
 • Zijn we in Spanje ook actief op vlak van opleiding en rekrutering.

In de komende jaren zullen we ons focussen op de uitbreiding van onze activiteiten binnen deze landen. We hebben ook de ambitie om onze internationale positie te versterken. Want onze doelstelling is en blijft dezelfde: onze klanten zo goed mogelijk bedienen, en dit over de landsgrenzen heen.

Securex in enkele cijfers
Elke klant, elke partner en elke medewerker draagt bij tot het succes van Securex.
 
Enkele belangrijke cijfers voor 2019:
 • Een omzet van 306,7 miljoen euro
 • Een nettoresultaat van bijna 1,7 miljoen euro
 • 32 kantoren: 25 in België, 1 in Nederland, 1 in Luxemburg, 2 in Frankrijk en 3 in Spanje
 • Meer dan 1.700 medewerkers
We ondersteunen dagelijks:
 • 57.144 ondernemingen
 • 136.000 zelfstandigen
 • 5.600 partners
Hebt u nog vragen? Onze medewerkers helpen u graag verder! Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Onze klantervaring

We willen de voorkeurspartner zijn van onze klanten en onze partners. En daarvoor garanderen we hen een uitzonderlijke klantervaring. Ontdek meer over deze ervaring.

Alles over onze klantervaring
Onze medewerkers

Bij Securex investeren we in elk van onze medewerkers en ondersteunen we hen doorheen hun volledige loopbaan.

Lees meer over onze belofte als werkgever
Onze engagementen

Securex vindt het is belangrijk om een geëngageerde en verantwoordelijke partner te zijn van onze klanten, onze partners en onze medewerkers.

Meer info over onze engagementen