Login
Service Contact Lex4You
Login

Onze klantervaring

We garanderen je een uitzonderlijke ervaring

We willen de voorkeurspartner zijn van onze klanten en onze partners. En daarvoor garanderen we hen een uitzonderlijke klantervaring.

Onze missie

Bij Securex zijn we ervan overtuigd dat elke persoon een vonk in zich heeft, klaar om te schitteren. Dat kan bijvoorbeeld een idee zijn dat nog verder moet worden uitgediept of een project dat nog een duwtje in de rug nodig heeft of specifieke expertise.

Maar daarvoor moet je durven en moet je erin geloven. En het is niet altijd evident om dat alleen te doen.

Onze missie is om in jou te geloven en om je te helpen om op jouw beurt in je idee te geloven.

We begeleiden je in elke fase van je project, van bij de start tot tijdens de ontwikkeling. We helpen je om te durven, om ervoor te gaan, om je te ontwikkelen en vooral, we helpen je om te schitteren.

We werken dagelijks voor 95.000 ondernemingen, 150.000 zelfstandigen en 5.000 partners. Samen zijn we ervan overtuigd dat elke vonk, elk idee en elk project de moeite waard is om vorm te krijgen.

Onze klantenbenadering

Als geprivilegieerde Europese partner beloven we je een unieke klantervaring.

Dat begint bij je te leren kennen. Je bent belangrijk voor ons en daarom staan we altijd voor je klaar. We nemen de tijd om naar je te luisteren, te ontdekken wie je bent, en vooral jouw dromen en verlangens te leren kennen. We nemen ook de tijd om op jouw vragen te antwoorden en om jou te helpen jouw ambities waar te maken.

Zodra we begrepen hebben wie je bent en wat je wilt realiseren, liggen de opportuniteiten op tafel die je zullen helpen om te slagen en voortgang te boeken. We anticiperen op jouw behoeften voordat je er zelf hebt aan kunnen denken. Je ervaring ligt ons nauw aan het hart en we willen dat die eenvoudig, snel en gemakkelijk is. We bieden je maximaal comfort zodat je je uitsluitend kunt focussen op de essentie van jouw activiteit.

We bieden je elke dag innovatieve diensten en producten, nieuwe ideeën, nieuwe opportuniteiten en alle bijkomende informatie waarvan we overtuigd zijn dat ze je toelaten om zich te ontplooien en nog meer te schitteren.

Onze ervaring

Dankzij meer dan 100 jaar ervaring in de sector bieden we een sterke expertise aan onze klanten en onze partners. We hebben tot op vandaag al heel wat ondernemers en werkgevers begeleid en we zullen er nog veel meer helpen in de toekomst.

Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Dit zou jou ook kunnen interesseren