Menu
Onze engagementen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De mens staat centraal in onze strategie

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons en we willen een rechtvaardige en duurzame maatschappij bevorderen die de toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Neem contact met ons op
Onze MVO-missie
We hechten waarde aan duurzame ontwikkeling en plaatsen de mens centraal. Daarnaast besteden we aandacht aan de impact van het werk op de mens, het bedrijf en de maatschappij. We zijn bewust van onderlinge solidariteit en stimuleren de integratie of de re-integratie van personen in het economische, sociale en culturele leven.
Onze MVO-strategie
Onze MVO-strategie is toegespitst op:
  • Het respect voor de mens als centrale waarde. We verbinden ons met name tot twee doelen wat betreft duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of SDG’s): SDG 3 (Gezondheid en welzijn voor iedereen) en SDG 8 (Goede werkgelegenheid voor iedereen).
  • De verkleining van onze ecologische voetafdruk. Securex en zijn medewerkers zetten zich elk jaar in om de milieu-impact en de CO2- voetafdruk te verkleinen.
  • De bewustwording van investeringen in maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • De garantie voor het voortbestaan en de duurzaamheid van Securex.
De Stichting Securex steunt collega’s die zich als vrijwilliger inzetten voor maatschappelijke projecten in dienst van anderen. Wij vinden dit fantastisch en we willen iedereen aanmoedigen om dit in de toekomst voort te zetten.

De Stichting Securex
De Stichting Securex investeert in maatschappelijke projecten die hulp en steun bieden voor de (re-)integratie van personen op de arbeidsmarkt. Wij stellen onze vaardigheden ten dienste van anderen die dit nodig hebben om hun plek binnen de maatschappij (weer terug) te vinden.

Zo steunt de Stichting Securex collega’s die zich als vrijwilliger inzetten voor maatschappelijke projecten in dienst van anderen. We willen iedere medewerker stimuleren op zijn manier een bijdrage te leveren aan een meer solidaire wereld.
Wilt u meer weten over ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem contact met ons op
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Onze ambitie

Onze bestaansreden is altijd geweest om onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden en hen de beste klantervaring te bezorgen. Vandaag willen we hun geprivilegieerde Europese partner zijn.

Meer info
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Securex engageert zich in een verantwoordelijk partnerschap met de maatschappij, maar ook met elk van zijn doelgroepen zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.

Meer info
Werken bij Securex

Gedaan met dagen of weken wachten op een antwoord op uw kandidatuur. Onze chatbot Lucas geeft u die meteen. Een robot die uw profiel screent? Helemaal niet. De criteria zijn ontwikkeld door onze HR Officers, op maat van onze functies en zijn precies dezelfde als in een standaard sollicitatieproces.

Meer info