Menu
Welzijn op het werk verbeteren

Fitbees

Verbeter het welzijn op het werk

Op zoek naar een efficiënt en bewezen welzijnsprogramma? U bent helemaal aan het juiste adres. Wil u gezondheidsinitiatieven samenbrengen in een overkoepelende structuur die niet alleen uw werknemers gezonder maakt, maar ook de teamgeest in uw organisatie bevordert, en tegelijkertijd uw bedrijf in de kijker zet met employer branding? 
Dan zijn de gezondheidsprogramma’s van Fitbees de geknipte oplossing.

Start met Fitbees
Fitbees

Wat zijn de Fitbees-voordelen?

Voordelen voor de werkgever
 • Vlot in te voeren
 • Bewezen resultaten
 • Zorgt voor een toffe teamsfeer
 • Handig voor employer branding
 • Maakt uw medewerkers weerbaarder
Effecten bij de werknemer
 • 21% heeft een verbeterde conditie
 • 26% heeft meer energie
 • 26% heeft een beter contact met de collega’s
 • 36% heeft gewicht verloren
 • 87% veranderen hun levensstijl
Meetbare resultaten

Welzijnsprogramma voor concrete resultaten

Fitbees is een reeks van online en offline gezondheidsprogramma’s die welzijn, teambuilding en employer branding combineren in één pakket. De coaches van Fitbees tekenen een programma uit op maat van uw werknemers en leren hen gezondere gewoontes aan.
En dat werkt:

 • Bijna negen op tien deelnemers verandert na afloop zijn levensstijl
 • 97% is gemotiveerd om zijn nieuwe gewoontes vol te houden
 • 36% verliest gewicht en 21% is meetbaar in betere fysieke conditie
Proef er zelf van:
Fitbees: zo werkt het

Functionering Fitbees

Fitbees is een grotendeels online programma dat de vitaliteit van uw medewerkers boost. Het zorgt voor een aangename teamsfeer en voor gezonde, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. U kiest uit twee opties:

Online Team game

Verdien punten door gezond te leven en wordt met uw team de winnaar van het bedrijf. Collega’s krijgen tips, kiezen opdrachten die bij hen passen en passen zo stap voor stap hun manier van leven aan.

Online Personal game

Een persoonlijk programma op maat van individuele behoeftes. Medewerkers kiezen hun eigen doel (bijvoorbeeld energiek blijven, gezond leven, fit worden…) en krijgen twaalf weken lang online uitdagingen voor de boeg om dit doel te halen. Als extra motivatie worden deze uitdagingen beloond met punten. Dat zorgt voor een bijkomend competitief element. Een online coach is permanent beschikbaar via chat.

Positieve gedragsverandering

In 3 stappen naar positieve gedragsverandering

Als werkgever speelt u een belangrijke rol: een groot deel van de wakkere uren zijn medewerkers aan het werk op kantoor, in de zaak, op de baan of in de fabriek. Net dankzij dat groot aantal uren hebben veranderingen op het werk een grote impact op de levenskwaliteit van uw personeel.

Gedragsverandering naar een gezonde leefstijl gaat echter niet vanzelf. Eerst moet u weten welk gedrag de doelgroep graag wil veranderen? Dat kunt u nagaan in een welzijnsscan. Ook moet u nagaan welk gedrag past binnen de visie van uw bedrijf.

In drie stappen ondersteunt u een succesvolle gedragsverandering:

 1. Krijg zicht op het ongezonde gedrag of factoren die het welzijn van uw medewerkers beïnvloeden binnen uw organisatie. Voor het stuk rond stress en gevoelsmatige welzijn kan dat bijvoorbeeld met een Feelgood@work-scan
 2. Bepaal welk gedrag u graag wil promoten en identificeer drempels die dit tegenwerken of aanpassingen die dit aanmoedigen. Vat dit samen in concrete veranderdoelen.
 3. Selecteer de juiste methode om gedragsverandering te bewerkstelligen. Kies voor een bewezen techniek zoals de Fitbees
Proeven is beter dan lezen: ontdek het platform.
Zo pakte GE Healthcare het aan

Vraag uw offerte aan en start met Fitbees!


Dit zou u ook kunnen interesseren:
Feelgood@work

Krijg na de Feelgood@work-scan van Securex een gedetailleerd rapport met actiepunten op maat om het welzijn op het werk te verbeteren. Leer hoe het werkt.

Meer info
Vitaliteit en gezondheid

Vitale, gezonde medewerkers presteren beter en dragen met hun positieve energie bij aan de teamprestaties. Zorg voor vitaliteit en verhoog de inzetbaarheid van uw personeel met Securex Vitality!

Meer info
Welzijn op het werk verbeteren

Welzijn op het werk versterkt de gezondheid van uw bedrijf: vitale medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Ga voor een welzijnsbeleid dat rendeert.

Meer info