Login
Service Contact Lex4You
Login
Ondernemers

De Hive5 Coworking viert haar eerste verjaardag met jou!

Ondersteuning, ontmoetingen, flexibiliteit, de werkplek wint almaar aan belang in de ogen van de ondernemers en moet tal van opties kunnen bieden.

Laatst bijgewerkt op 1 juni 2017 door Zoltán Jánosi

Op 15 juni aanstaande is het precies een jaar geleden dat de nagelnieuwe Brusselse coworkingruimete Hive5 haar deuren opende. 12 maanden waarin we van start gingen met tal van activiteiten voor onze actieve gemeenschap zelfstandigen en ondernemers.

Een jaar met vele ontmoetingen, een aantal sleutelcijfers

Hive5 coworking: dat zijn vandaag de dag meer dan 100 personen die elkaar dagelijks tegenkomen, en een twintigtal projecten in zeer diverse sectoren zoals nieuwe media, advies en communicatie, business coaching, beroepsbegeleiding, loopbaanverandering, financiën, boekhouding, enz.

Maar ook bedrijven die scoren, die nieuwe fondsen werven en hun ziel leggen in de ontwikkeling van verschillende IT-platformen, en niet te vergeten de meer gespecialiseerde diensten gewijd aan het helpen van zieke of gehandicapte personen.

Belangrijke namen uit het Brusselse, Belgische en Europese ecosysteem maken nu deel uit van de Hive5 korf; je hebt vast weleens gehoord van Comptaline, Diversicom, Smoall, ProUnity, the WorklifeHub, FriendsFamily, Dotstep, en meer recent, Lily Bulk, Ajusto, Student.be, Bluesquare en Woorank!

Een goede reden voor een mooie Leandependance Week, nietwaar?

Een verhaal op menselijke schaal

Gaël van Gijsegem, hypercreatieve manager van Hive5, zet iedere dag de vele voordelen van coworking in Merode op de voorgrond. Verzorgde, trendy en design decors zorgen voor een rustige plek, open voor creativiteit en netwerken.

Gaël is heel zorgvuldig met Happy Bee’s en ondersteund door Nathalie en Zoltán begeleidt hij ook dagelijks bezoekers die graag hun activiteiten binnen het ecosysteem van Hive5 zouden willen opzetten.

Evenementen op de plannning

Hive5 zorgt ook voor terugkoppelmomenten om het welzijn van de gebruikers te verbeteren. Niet eenvoudig te organiseren! Om iedereen samen te kunnen brengen, moeten we creatief omgaan met de planning van alle leden. Op dinsdagmorgen brengt de inmiddels beroemde #MorningBoost ons samen rondom heerlijke croissants en lekkere verse koffie. In één jaar tijd organiseerden we 20 van dit soort bijeenkomsten voor de vroege vogels; op het programma: inspiratie en motivatie!

Tussen de middag biedt onze Lunch & Learn een origineel podium aan allerlei specialisten, van binnenshuis of van buitenaf. Onlangs gaf dhr. Christian Meyers van het BOIP bijvoorbeeld een toelichting over merkenregistratie.

Tot slot biedt #Hivter in de avond de gelegenheid voor meer ontspanning tussen coworkers.

En als je van sport houdt, zorgt de pingpongtafel voor de nodige ontspanning, op ieder moment van de dag…

Een tweede etage in de maak

De door de Luikenaren van TwoDesigners ontworpen designmeubels verleiden met hun kwaliteit en sfeer op de 2de etage van het Securex gebouw. Meer dan 1.000 m2 ruimte gewijd aan coworking en ondernemend denken. Meer is er niet voor nodig om je er goed te voelen.

Een jaar om te vieren, samen

Omdat Hive5 Coworking het evenwicht tussen welzijn en werk wil behouden, spreekt het voor zich dat wij deze eerste verjaardag met jullie allemaal willen vieren! Coworkers of toekomstige leden, iedereen is van harte welkom.

Zoltán Jánosi
Senior Communication Consultant @Hive5

Als activator van talenten in de Hive5 Coworking space, adviseert Zoltán zelfstandigen en bedrijfsleiders voor een betere beheersing van hun identiteit en hun communicatie. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe technologieën, entrepreneurship, reizen en muziek, deelt hij ook zijn passies met anderen via het schrijven van blogs en het in verbinding brengen van mensen. Hij is onder meer co-stichter van het Café Numérique (= Digitaal Café) in 2009.