Login
Service Contact Lex4You
Login

Verzekeringen voor bedrijven

Oplossingen om je onderneming te beschermen

Je onderneming kan lijden onder een conflict met een werknemer of met de fiscale administratie. De juridische kosten om je belangen te beschermen kunnen hoog oplopen. Dankzij onze rechtsbijstandverzekeringen worden je belangen verdedigd en zijn je juridische kosten gedekt. Je onderneming beschermen vereist ook dat je onberispelijke juridische documenten opstelt. Onze juristen zijn er om je te helpen.

Contacteer ons

Rechtsbijstandverzekering

Tijdens of na afloop van het arbeidscontract kan je verwikkeld raken in een geschil met je werknemers. Securex biedt rechtsbijstand op maat waarmee je de juridische kosten dekt wanneer een conflict via de rechtbank wordt beslecht.

Meer informatie

Fiscale verzekering

Deze verzekering dekt de kosten, uitgaven en nodige erelonen om je belangen te behartigen bij een fiscale controle. Je kan er ook gebruik van maken in geval van een administratief of gerechtelijk beroep bij een bestreken beschikking van de fiscale administratie.

Meer informatie

Juridische documenten

Producten en/of diensten leveren? Samenwerken met andere ondernemers? Een handelspand huren, of aandelen overdragen? Je beschermt je best met een waterdicht contract. Onze juristen helpen je bij het opstellen of nalezen van je contracten.

Meer informatie

Vrijwaring van je burgerlijke aansprakelijkheid

Tijdens het uitoefenen van je bedrijfsactiviteit loop je het risico dat er schade berokkend wordt aan anderen (klanten, werknemers, …). Als je aansprakelijk bent, zal je deze schade moeten vergoeden. En die kost kan hoog oplopen. Bescherm jezelf met een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Meer informatie

Bescherming van je goederen en gebouwen

Je kantoor, winkel, (IT-)materialen, machines, … beschermen is van groot belang. Wij bieden een complete bescherming van jouw goederen en gebouwen (brand, voertuigen, diefstal en cybercriminaliteit). Met onze verzekeringen kan je met een gerust gemoed ondernemen.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze oplossingen om je bedrijf te beschermen?

Onze experten van Securex Insurance Agent helpen je graag verder.

Dit zou je ook kunnen interesseren: