Login
Service Contact Lex4You
Login

RIZIV-premie: het sociaal statuut voor (para)medische beroepen

Ben je een geconventioneerde logopedist, kinesitherapeut, apotheker, verpleegkundige, vroedvrouw, arts of tandarts? Goed nieuws: je kan een premie van het RIZIV (Rijksinstituut voor ziekte-en invaliditeitsverzekering) ontvangen via je RIZIV sociaal statuut. Het bedrag en de toekenningsvoorwaarden van deze jaarlijkse tussenkomst van het RIZIV worden ieder jaar door het rijksinstituut vastgelegd.

Deze verzekering maakt deel uit van ons aanbod op maat Life@Ease

Contacteer Securex Contacteer het RIZIV

Waarom een beroep doen op Securex om te genieten van je RIZIV sociaal statuut?

  • Je bouwt een fiscaal voordelig aanvullend pensioen op
  • Je geniet van een solidariteitsprestatie in geval van arbeidsongeschiktheid, moederschapsrust, ernstige ziekte en overlijden

Ontdek de RIZIV-premies per beroep

RIZIV-toelage voor verpleegkundigen

Wist je dat je als verpleegkundige recht hebt op een RIZIV-premie? Ontdek al je RIZIV sociale voordelen en hoe je ervan kan genieten dankzij Securex.

De RIZIV-premie voor verpleegkundigen

RIZIV-toelage voor vroedvrouwen

Werk je als geconventioneerde vroedvrouw, dan kan je genieten van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek hoe je deze premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor vroedvrouwen

RIZIV-toelage voor kinesitherapeuten

Als kinesitherapeut heb je ook recht op sociale voordelen dankzij het sociaal statuut en de premie die het RIZIV toekent aan kinesitherapeuten. Securex legt je alles uit en hoe je ervan kan genieten.

De RIZIV-premie voor kinesitherapeuten

RIZIV-toelage voor logopedisten

Als logopedist kan je genieten van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek er meer over, hoe je de premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor logopedisten

RIZIV-toelage voor apothekers

Als apotheker geniet je van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek hoe je de premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor apothekers

RIZIV-toelage voor tandartsen

Als tandarts geniet je van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek hoe je deze premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor tandartsen

RIZIV-toelage voor artsen

Wist je dat je als arts kan genieten van een jaarlijkse RIZIV-premie? Ontdek hoe je deze premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor artsen
Heb je nog vragen over het RIZIV sociaal statuut?

Onze experten van Securex Insurance Agent helpen je graag verder.