Login
Service Contact Lex4You
Login

RIZIV-premie: het sociaal statuut voor (para)medische beroepen

Bent u een geconventioneerde logopedist, kinesitherapeut, apotheker, verpleegkundige, arts of tandarts? Goed nieuws: dan kunt een premie van het RIZIV (Rijksinstituut voor ziekte-en invaliditeitsverzekering) ontvangen via uw RIZIV sociaal statuut. Het bedrag en de toekenningsvoorwaarden van deze jaarlijkse tussenkomst van het RIZIV worden ieder jaar door het rijksinstituut vastgelegd.

Deze verzekering maakt deel uit van ons aanbod op maat Life@Ease

Contacteer Securex Contacteer het RIZIV

Waarom een beroep doen op Securex om te genieten van uw RIZIV sociaal statuut?

  • U bouwt een fiscaal voordelig aanvullend pensioen op
  • U geniet van een solidariteitsprestatie in geval van arbeidsongeschiktheid, moederschapsrust, ernstige ziekte en overlijden

Ontdek de RIZIV-premies per beroep

RIZIV-toelage voor verpleegkundigen

Wist u dat u als verpleegkundige recht heeft op een RIZIV-premie? Ontdek al uw RIZIV sociale voordelen en hoe u ervan kunt genieten dankzij Securex.

De RIZIV-premie voor verpleegkundigen

RIZIV-toelage voor kinesitherapeuten

Als kinesitherapeut heeft u ook recht op sociale voordelen dankzij het sociaal statuut en de premie die het RIZIV toekent aan kinesitherapeuten. Securex legt u alles uit en hoe u ervan kunt genieten.

De RIZIV-premie voor kinesitherapeuten

RIZIV-toelage voor logopedisten

Als logopedist kunt u genieten van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek er meer over, hoe u de premie kunt bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor logopedisten

RIZIV-toelage voor apothekers

Als apotheker geniet u van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek hoe u de premie kunt bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor apothekers

RIZIV-toelage voor tandartsen

Als tandarts geniet u van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek hoe u deze premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor tandartsen

RIZIV-toelage voor artsen

Wist u dat u als arts kunt genieten van een jaarlijkse RIZIV-premie? Ontdek hoe u deze premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor artsen
Heeft u nog vragen over het RIZIV sociaal statuut?

Contacteer ons