Login
Service Contact Lex4You
Login

Videocursus: uw eerste werknemer aannemen

Kom alles te weten voor een geslaagde eerste aanwerving

Dankzij onderstaande video’s ontdekt u stap per stap hoe u de aanwerving doet van uw eerste werknemer.

Uw eerste aanwerving stap voor stap

Als zelfstandige heeft u uw bedrijf doen groeien en beseft nu dat u handen te kort komt. Is het tijd om een eerste medewerker aan te werven?

Dit is een grote stap maar wij kunnen u geruststellen door enkele mythes te doorprikken in deze eerste video.


De zoektocht naar talent

Proficiat! U heeft ervoor gekozen om uw zaak uit te breiden. Maar voor u uw vacature langs alle mogelijke kanalen verspreidt, heeft u wel nog een paar dingen te doen. Wij begeleiden u hierin. Kom te weten waarmee u van start moet gaan, welke keuzes u moet maken en welke regels u moet vastleggen.Loonkost

Nu u een idee heeft van het profiel dat u wilt aanwerven, kunnen we inschatten wat uw toekomstige werknemer zal kosten. Hoe wordt het bruto- en nettoloon berekend? En wat zijn de verschillende bijdragen en lasten voor de werkgever en werknemer? Ontdek het in deze video. 

Maak ook gebruik van onze loonkost-tool.Aanwerven

“De vacature is de inhoud die u wilt communiceren naar uw potentiële werknemer. En eigenlijk heeft u die oefening al half gemaakt.”

Hoe gaat u nu op zoek naar de ideale kandidaat?

Volg de stappen van de vacature tot het sollicitatiegesprek in deze video.Starten als werkgever

De eerste indruk is belangrijk, en dat geldt ook voor de eerste werkdag. Een goed onthaalbeleid zorgt ervoor dat uw nieuwe aanwinst zich meteen welkom voelt. Maar daar stopt het niet.

Door iemand in dienst te nemen bent u meteen ook HR verantwoordelijke. En dat brengt een volledig nieuw takenpakket met zich mee. Ontdek het allemaal in deze video.

Voelt u zich klaar voor de grote stap? Of heeft u toch nog vragen?

Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren