Login
Service Contact Lex4You
Login

Opleidingen op maat in jouw bedrijf

Zorg voor een maximaal leereffect

Wil je verschillende collega's dezelfde opleiding laten volgen? Is er een specifiek thema waar je met je medewerkers aandacht aan wil besteden? Dan zetten wij graag een opleiding op maat van jouw bedrijf op. Speel zo in op de noden van jouw organisatie en verhoog de relevantie van de opleiding voor jouw werknemers.

Vragen? Contacteer ons

Waarom kiezen voor een incompany opleiding?

Een opleiding op jouw werkvloer organiseren biedt heel wat flexibiliteit. Bovendien heeft zo’n incompany opleiding heel wat voordelen:

  • Je speelt in op de specifieke noden van jouw onderneming en verhoogt dus het rendement van de opleiding
  • Verschillende medewerkers volgen dezelfde opleiding en krijgen dus dezelfde informatie
  • Je kiest zelf de taal, plaats en moment van de opleiding. Zo kunnen je medewerkers aansluiten bij de opleiding zonder zich extra te verplaatsen, wat een hoop tijd en vervoersonkosten uitspaart.
  • De prijs per deelnemer is vaak voordeliger dan wanneer jouw medewerkers zich individueel inschrijven voor een opleiding uit de gewone kalender. 

Ons aanbod

Elke opleiding uit ons aanbod organiseren wij op maat van jouw bedrijf. Bekijk de verschillende thema’s en vraag meteen een offerte op maat aan.

Wat onze klanten over ons zeggen?

Foto van Aline Deflo, HR manager bij Abriso

"In onze zoektocht naar de juiste opleiding, maakte Securex het verschil door echt te luisteren naar onze problemen. De opleiding werd op maat van ons bedrijf gemaakt en was geen standaardopleiding."

- Aline Deflo, HR Manager bij Abriso

Wil je meer informatie of een gepersonaliseerde offerte voor een trainingssessie in jouw bedrijf?