Login
Service Contact Lex4You
Login

Opleidingen op maat in jouw bedrijf

Zorg voor een maximaal leereffect

Wil je verschillende medewerkers dezelfde opleiding laten volgen? Is er een specifiek thema waar je met hen aandacht aan wilt besteden? Dan kunnen wij je helpen bij het opzetten van opleidingen op maat van jouw bedrijf. Speel zo in op de noden van jouw organisatie en verhoog de relevantie van de opleiding voor jouw werknemers.

Vragen? Contacteer ons!

Waarom kiezen voor een incompany opleiding?

Een opleiding op jouw werkvloer organiseren biedt heel wat flexibiliteit. Bovendien heeft zo’n incompany opleiding heel wat voordelen:

  • Je speelt in op de noden van jouw onderneming en verhoogt dus het rendement van de opleiding
  • Verschillende medewerkers volgen dezelfde opleiding en krijgen dus dezelfde informatie
  • Je kiest zelf de taal, plaats en moment van de opleiding
  • De prijs per deelnemer is vaak voordeliger dan wanneer jouw medewerkers zich individueel inschrijven voor een klassieke opleiding


Ons aanbod

Road to HR: het leerpad voor HR

Road to HR is de ideale verzameling opleidingen voor elke HR-medewerker, of je nu net start of jaren ervaring heeft.

Meer info

Opleidingen Health & Safety

Medewerkers die fysiek en mentaal fit zijn, zorgen voor een laag absenteïsmecijfer en een hoge productiviteit. Maar dat komt niet vanzelf. Een duidelijke strategie is belangrijk. En als het toch misloopt, moet je snel en adequaat kunnen reageren. Opleidingen zijn geen overbodige luxe.

Meer info

Talent & Career

Stippel een opleidingsbeleid uit dat ervoor zorgt dat jouw medewerkers langer willen werken. En dat je productiviteit op korte en lange termijn garandeert.

Op maat van jouw organisatie stellen wij jouw opleidingspakket samen dankzij een brede waaier aan opleidingen die meteen inwerkt op talent, motivatie en veerkracht.

Meer info

Wil je meer informatie of een gepersonaliseerde offerte voor een trainingssessie in jouw bedrijf?

Contacteer ons