Menu
Onze oplossingen

Uw kinderbijslagfonds: Securex Infino

Securex en Acerta bundelen de krachten en vormen samen het kinderbijslagfonds Infino

Kinderen grootbrengen is een voltijdse baan. Een hele uitdaging waar wij u graag bij helpen. U kunt bij ons terecht voor uw kinderbijslag en vragen rond opvoeden. Reken op een feilloze opvolging van uw dossier en een tijdige maandelijkse uitbetaling. Infino staat u bij met raad en daad.

Contacteer ons via telefoon +32 78 15 12 30.

Contacteer ons
Uw kinderbijslagfonds: Securex Infino
De ideale en complete oplossing voor uw gezin Als ouder heeft u recht op kinderbijslag. Maar de ene situatie is de andere niet. We weten uit ervaring dat ouders hier heel wat vragen over hebben. Onze experts staan voor u klaar.
 
  • Uw vragen worden snel beantwoord via telefoon, e-mail of in een van onze kantoren
  • Uw kinderbijslag en/of geboortepremie (adoptie) wordt tijdig en correct uitbetaald
  • U blijft op de hoogte van de wijzigende wetgeving over uw kinderbijslag
  • U wordt indien nodig vlot doorverwezen naar de juiste instanties
Blijf op de hoogte
Wij zijn er om u met raad en daad bij te staan en informeren u graag over verschillende relevante onderwerpen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Kraamgeld aanvragen
Allereerst van harte proficiat! Geniet van deze spannende tijd! Een baby of nieuw kindje brengt ook heel wat praktische vragen met zich mee: de kinderkamer, kinderopvang, de babyuitzet, kraamgeld en kinderbijslag. Reken op Infino om u te helpen.

Vragen over kinderbijslag?
Hoe bereken ik mijn kinderbijslag? Op welke bedragen heb ik recht? Wat in geval van een scheiding of gewijzigde beroepssituatie? Hoe kan ik snel contact opnemen met het kinderbijslagfonds?
Onze FAQ biedt een antwoord.

 
Bij Infino zijn we er om ouders en kinderen nog beter te helpen op een manier die aansluit bij hun noden. Wij staan onze klanten zo goed mogelijk bij met onze dienstverlening, correcte betalingen en relevante adviezen. Kathleen Vandenberghe Directeur Kinderbijslagfonds Securex
Heeft u vragen voor ons kinderbijslagfonds? Neem contact op met Infino