Inloggen
Service & Contact Securex.be
Inloggen

Ontdek onze tarieven

Op Lex4You vind je snel de documenten waar je naar zoekt. Zo ben je zeker dat jouw rechten en plichten en die van je werknemers juridisch veilig vastgelegd zijn.

Gratis modellen 

Op Lex4You vind je gratis een hele reeks basisdocumenten:

Arbeidsovereenkomsten

Modelbrieven ontslag en beëindiging

HR-formulieren

Documenten via de Securex e-Shop 

In de Securex e-Shop verzamelden we een waaier van juridische documenten, opgesteld door onze juridische experts, bijvoorbeeld:

Arbeidsreglement en bijlagen

Mobiliteit

Telewerk

Je kunt deze documenten ook verkrijgen bij jouw Securex Legal Advisor of Securex Consultant. Vergeet hierbij niet om je exacte gegevens mee te delen: naam, voornaam, naam van de onderneming, aansluitingsnummer bij het sociaal secretariaat, telefoonnummer en btw-nummer.

Ben je Securex klant met een Service Pack Legal Advice? Dan kan je deze documenten rechtstreeks downloaden via Lex4You. Let op, je moet wel eerst inloggen op Lex4You, met jouw gebruikelijke login en paswoord voor het Securex klantenportaal.

Documenten via jouw Securex Client advisor

Type van documenten (niet beperkende lijst)

Prijs (per taal) 

Controledocument afwijkingen deeltijds uurrooster (enkel papieren versie)

20 euro excl. btw

Validatieboekje voor de tijdelijke werkloosheid (enkel papieren versie)

24 euro excl. btw

Register van opmerkingen

20 euro excl. btw

Personeelsregister – klein model, enkel voor werkgevers die nog niet gehouden zijn tot de Dimona-verplichting (enkel papieren versie)

20 euro excl. btw

Heb je nog vragen over documenten die je nodig hebt als werkgever? Aarzel niet en raadpleeg jouw Securex Client advisor via myHR@securex.be.

Begeleiding op uw maat

Wil je zeker zijn dat je documenten correct ingevuld zijn, rekening houdend met de eigenschappen van je onderneming? Vraag dan de bijstand van je Securex Legal Advisor of Securex Consultant. Zij bezorgen je graag een offerte voor een document op maat.