Inloggen
Service & Contact Securex.be
Inloggen

HR-formulieren

Een nieuw werknemers- of bedrijfsleidersdossier opstarten? Een verklaring op eer over het woon-werkverkeer nodig? Download hier gratis enkele courante HR-formulieren.

Nieuwe werknemer of bedrijfsleider

Laat je een nieuw werknemers- of bedrijfsleidersdossier opstarten bij het Sociaal Secretariaat Securex? Vul dan onderstaande werknemers- of bedrijfsleidersfiche in en bezorg deze aan jouw Client Advisor via myHR@securex.be. Zo beschikken wij over alle gegevens die nodig zijn voor een foutloze payroll.

Werknemersfiche
Download
Bedrijfsleidersfiche
Download

Woon-werkverkeer

Laat jouw werknemers onderstaande verklaring op eer over hun woon-werkverkeer afleggen. Dat is nodig om hen een juiste woon-werkvergoeding te kunnen betalen, om de bedrijfsvoorheffing op die vergoeding te berekenen en om die vergoeding correct op de fiche 281.10 in te vullen.

De ingevulde en ondertekende verklaring bezorg je vervolgens eenvoudig aan jouw Client Advisor via myHR@securex.be.

Verklaring op eer woon-werkverkeer
Download

Afwijkingsregister deeltijdse werknemers

Wil je als werkgever afwijken van het normale (vast of variabel) uurrooster van een deeltijdse werknemer? En gebruik je geen systeem van tijdsregistratie? Houd de afwijkingen dan bij in een afwijkingenregister. Je bent namelijk wettelijk verplicht om zulke afwijkingen te vermelden in een controledocument. Voorbeelden van een afwijking zijn een vermeerdering of vermindering van de prestaties, of het vroeger of later aanvatten van het werk.

Lees meer over afwijken van het normale deeltijdse uurrooster

Register voor afwijkingen van normale deeltijdse uurroosters
Download