Mensgericht ondernemen, slim voor je zaak

Altijd klaar voor verandering

Iedereen voelt de impact van de economische en maatschappelijke verschuivingen. Om relevant te blijven, gaan we spontaan op zoek naar nieuwe manieren van werken en ondernemen. Duurzame oplossingen zijn niet pasklaar, maar ze hebben één ding gemeen: een mensgerichte aanpak. Wat betekent dat concreet? Wij geven je meer inzicht aan de hand van relevante adviezen en getuigenissen.

Laat je inspireren

"Zorg dragen voor werknemers, ook zonder hr-manager."

 

Fit For Change

Fit for Change stoomt je klaar voor verandering

Ondernemen en werken in een complexe samenleving

Iedereen zoekt vandaag naar balans. Maar hoe houd je het hoofd koel als er zoveel op je afkomt? Ben je als ondernemer klaar voor een nieuwe tijd? Wij kijken met jou door dezelfde bril naar alle maatschappelijke uitdagingen en helpen je op weg met concrete tips en inspirerende getuigenissen.  

Elkaar inspireren met kennis en ervaringen

Een maatschappij in verandering heeft invloed op ondernemers, werkgevers en werknemers. Daarom onderzoeken wij waar ze wakker van liggen en op welke manier mensen in bedrijven omgaan met de kleine en grote uitdagingen van vandaag. We zoomen in op nieuwe invalshoeken en relevante getuigenissen van experten, bedrijfsleiders en werknemers. 

Hands-on advies voor mensgerichte ondernemers

De meest succesvolle ondernemers zullen diegenen zijn die aandacht hebben voor hun menselijk kapitaal en de evoluties in de wereld. Een gedurfde stelling? Wij zijn overtuigd van niet. Waar mag je jezelf aan verwachten en hoe anticipeer je in dit uitdagend ondernemersklimaat? Fit for Change by Securex wil je inspireren met duurzame en concrete oplossingen voor jezelf en je werknemers. Zo zijn jij en je onderneming altijd klaar voor verandering.  

 

Video's

360° inzoomen op actuele thema's

We moeten meer leiding geven vanuit vertrouwen in plaats van controle.

Ann De Bisschop - Wellbeing Director

 

Blogs

Verhalen en advies van collega’s en deskundigen

De Stem op de Straat

Eén stelling, geen foute antwoorden

Welzijn op het werk

Wat maakt jou gelukkig op de werkvloer?

Vrijheid, purpose, teamgevoel… Wat zorgt ervoor dat jij met plezier naar het werk vertrekt? Wij vroegen het aan verschillende mensen op straat en kregen opvallende en uiteenlopende meningen te horen.