Accountant
 
 

Sociaal en fiscaal nieuws

 

Word partner van Securex

Uw klant ziet u niet alleen als zijn boekhouder, accountant of fiscalist. Maar als zijn adviseur en vertrouwenspersoon. Daarom klopt hij ook met zijn sociale vraagstukken aan bij ú. Staat u hem graag optimaal bij? Word dan partner van Securex. We begeleiden u en uw klant bij alles wat met human resources te maken heeft.

Een interessante zaak voor u

De sociaaljuridische wereld is een kluwen van wetten en regels. Een wereld waarin u zich misschien niet helemaal thuis voelt. Maar wij doen dat des te meer. Bij ons bent u dus in goede handen. Want uw vaste contactpersoon volgt uw klantendossiers op de voet. We houden u voortdurend op de hoogte van nieuwigheden rond sociaaljuridische thema’s. En u krijgt toegang tot ons onlineportaal: daar vindt u heel wat handige tools om uw werk te verlichten.

Een interessante zaak voor uw klanten

Vertrouwt u dus uw klant toe aan Securex? Dan bent u er zeker van dat hij daar goed zit. Een team van experts buigt zich over zijn dossier en geeft advies dat is afgestemd op zijn situatie. Daarnaast staan we garant voor een partnership op lange termijn. Want we begeleiden uw klant tijdens elke fase van zijn groei: als starter, gevestigde zelfstandige én kmo. Onze ambitie? Zijn menselijk kapitaal optimaal beheren. Het resultaat? Hij tevreden, u tevreden, en … wij tevreden.

Een partner bij wie u terecht kunt met al uw sociale vraagstukken? Securex!
Neem nu contact met ons op. Maak een afspraak en ontdek hoe wij u voorthelpen.