Login
Service & contact Lex4You
Login

Bescherm uw inkomsten in geval van arbeidsongeschiktheid

Een ongeval of een ziekte is sneller gebeurd dan u denkt. Als zelfstandige bent u niet zo goed verzekerd als een werknemer en een arbeidsongeschiktheid kan zware gevolgen hebben op uw financiële inkomsten. We bieden u oplossingen zodat u verzekerd bent van een inkomen waarmee u uw kosten verder kunt blijven betalen.

Contacteer ons

Vervangingsinkomen voor zelfstandigen

Extra inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid

Bent u zelfstandige en arbeidsongeschikt? Het vervangingsinkomen beschermt u tegen inkomensverlies door ziekte of ongeval. Naast de uitkering van uw ziekenfonds ontvangt u een extra vergoeding om uw dagelijkse behoeften te dekken tijdens de stopzetting van uw activiteit.

Meer informatie

Verzekering Lichamelijke Ongevallen

Bescherm uzelf in geval van arbeidsongeschiktheid.

Wanneer een zelfstandige het slachtoffer van een ongeval wordt, heeft dit vaak verstrekkende gevolgen. De verzekering Lichamelijke Ongevallen beschermt uw inkomsten als u in een toestand van tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid terechtkomt.

Meer informatie

Verzekering Gewaarborgd Inkomen

Bescherm uw inkomsten in geval van ongeval of ziekte.

Het grootste risico dat u als zelfstandige loopt is dat u niet meer kunt werken en geen inkomsten meer ontvangt. In geval van arbeidsongeschiktheid (te wijten aan een ongeval of een ziekte), maakt onze verzekering Gewaarborgd Inkomen het voor u mogelijk iedere maand een vervangingsinkomen te genieten, bovenop de uitkering van het RIZIV.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze oplossingen om uw inkomsten te beschermen?

Contacteer ons
Onze oplossingen om uw inkomen te beschermen: