Menu
Vacatures

Payroll Advisor

Securex investeert in een innovatief en strategisch programma met de naam "Accessibility & Digitalisation". Het doel van dit programma? Het voor onze klanten veel eenvoudiger maken om met Securex samen te werken en als gevolg daarvan hun tevredenheid over de samenwerking met Securex te verhogen. Een hogere NPS =  meer ambassadeurs die ons aanbevelen!

Gedurende de eerste maanden van District 29 hebben we vooral het service platform en de nieuwe telefonie Skype4Business getest en geoptimaliseerd . We geven daarover ook opleidingen en helpen bij de uitrol. Maar dat is niet alles!

In samenwerking met de collega’s van onder andere Innovation worden er nieuwe producten en diensten ontwikkeld en getest. District 29 fungeert daarbij als labo om deze zaken uit te proberen met echte klanten. Op basis van onze bevindingen worden producten verder ontwikkeld, gecommercialiseerd of eventueel stopgezet.

Werken in District 29 is kiezen voor een gevarieerde job. Je staat dagelijks in contact met klanten, je werkt mee aan de analyse, het testen en het optimaliseren van processen, diensten en producten. Je hebt een actieve rol in een aantal kleine en grote projecten en je deinst er niet voor terug om klanten te bellen en te bezoeken.
 

Solliciteer nu
Payroll Advisor

Waarom kiezen voor Securex?

 • Je werkt actief mee aan een belangrijk strategisch project voor de toekomst van Securex. Dat is iets om fier op te zijn.
 • Je komt terecht in een nieuwe, uitdagende en boeiende context waarin je samen met collega’s kunt experimenteren met nieuwigheden om onze klanten te bedienen. Je zal dus zeker fun hebben.
 • Je zal een schat aan ervaring opdoen en nieuwe competenties ontwikkelen die voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling heel waardevol zijn. Je bouwt met andere woorden aan je eigen duurzame inzetbaarheid.
Je voelt hier iets voor? Wacht niet langer en solliciteer.
 
Regio Drongen
Werkregime Voltijds
Type contract Onbepaalde duur
  De functie
  Hoe ziet de rol van een client advisor District 29 eruit?
  • Je basisfunctie is 'Client Advisor ComfoHRt'. In District 29 zal een portefeuille KMO-klanten van het Sociaal Secretariaat beheerd worden. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor deze portefeuille.
  • Binnen de setting van District 29 draag je samen met je collega’s en je manager bij tot de ontwikkeling van nieuwe servicemodellen en -processen, nieuwe technologieën, nieuwe manieren van communiceren met klanten, nieuwe devices, nieuwe manieren van samenwerken binnen je eigen team maar ook samen met collega’s uit andere diensten van Securex.
  • Je bouwt mee aan de toekomst van Securex. Je draagt bij tot het creëren van een uiterst klantgerichte en efficiënte service-organisatie, waarin medewerkers hun taken op een vlotte manier kunnen uitoefenen om te beantwoorden aan de behoeften van de klant.
  • De doelstellingen waaraan je samen met je collega’s werkt zijn onder andere een goede NPS-score bij jullie klanten, een hogere loyauteit van klanten, het creëren van upselling en cross-selling opportuniteiten, het verhogen van onze bereikbaarheid, het verkorten van onze antwoordtijden etc.
  Jouw profiel
  • Bij voorkeur heb je een eerste ervaring in het berekenen van lonen. Of je beschikt over de motivatie om je snel in te werken in deze boeiende materie.
  • Je bent ontegensprekelijk een teamplayer en resultaatgericht.
  • Je bent klantgericht en detecteert proactief de behoeften bij jouw klanten naar extra diensten toe. Een commerciële reflex is dus zeker een vereiste.
  • Je kunt goed functioneren in een omgeving waar zaken nog niet altijd duidelijk zijn en waarin je samen met je collega’s en je manager nieuwe manieren van werken gaat uitproberen.
  • Je hebt een groot aanpassingsvermogen en je bent in staat om constructief om te gaan met een tegenvaller. Je werkt immers in een pilootomgeving.
  • Je bent leergierig en positief ingesteld. Je bent in staat om zaken in vraag te stellen en anders te bekijken.
  • Je bent flexibel en bereid om bijvoorbeeld met nieuwe permanentiesystemen, nieuwe openingsuren voor klanten, nieuwe manieren van vakantieplanning en dergelijke om te gaan.

   
  Over Securex
  Over Securex

  Securex is meer dan 100 jaar geleden ontstaan en onze kracht schuilt in de verschillende diensten die wij aan onze klanten voorstellen.
  Je kunt je ongetwijfeld ontplooien en ontwikkelen binnen een dienst toegespitst op onze klanten (Diensten aan Self-Employed & Individuals, HR Services, Health & Safety, Insurance, HR Consulting, International…) of binnen een van onze Corporate diensten (HR, IT, Sales & Marketing, Legal, Finance, …).
  Elke dag boosten meer dan 1.600 medewerkers het succes van Securex. Dag na dag boosten wij hun succes!

   

  Zin om Securex te versterken? Solliciteer nu