Login
Aanvullende pensioenen

RIZIV-toelage: het sociaal statuut voor (para)medische beroepen

Bent u een geconventioneerde logopedist, kinesitherapeut, apotheker, verpleegkundige, arts of tandarts? Goed nieuws: dan kunt een premie van het RIZIV (Rijksinstituut voor ziekte-en invaliditeitsverzekering) ontvangen via uw RIZIV sociaal statuut. Het bedrag en de toekenningsvoorwaarden van deze jaarlijkse tussenkomst van het RIZIV worden ieder jaar door het rijksinstituut vastgelegd.

Deze verzekering maakt deel uit van ons aanbod op maat Life@Ease

Ontdek de RIZIV-premies per beroep
RIZIV-toelage: het sociaal statuut voor (para)medische beroepen

Waarom een beroep doen op Securex om te genieten van uw RIZIV sociaal statuut van logopedist, kinesitherapeut, apotheker, verpleegkundige, arts of tandarts?

  • U bouwt een fiscaal voordelig aanvullend pensioen op
  • U geniet van een solidariteitsprestatie in geval van arbeidsongeschiktheid, moederschapsrust, ernstige ziekte en overlijden
Ontdek de RIZIV-premies per beroep
RIZIV-toelage voor verpleegkundigen

Wist u dat u als verpleegkundige recht heeft op een RIZIV-premie? Ontdek al uw RIZIV sociale voordelen en hoe u ervan kunt genieten dankzij Securex.

De RIZIV-premie voor verpleegkundigen
RIZIV-toelage voor kinesitherapeuten

Als kinesitherapeut heeft u ook recht op sociale voordelen dankzij het sociaal statuut en de premie die het RIZIV toekent aan kinesitherapeuten. Securex legt u alles uit en hoe u ervan kunt genieten.

De RIZIV-premie voor kinesitherapeuten
RIZIV-toelage voor logopedisten

Als logopedist kunt u genieten van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek er meer over, hoe u de premie kunt bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor logopedisten
RIZIV-toelage voor apothekers

Als apotheker geniet u van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek hoe u de premie kunt bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor apothekers
RIZIV-toelage voor tandartsen

Als tandarts geniet u van een jaarlijkse RIZIV-premie. Ontdek hoe u deze premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor tandartsen
RIZIV-toelage voor artsen

Wist u dat u als arts kunt genieten van een jaarlijkse RIZIV-premie? Ontdek hoe u deze premie kan bekomen en wat de voordelen zijn bij Securex.

De RIZIV-premie voor artsen
Heeft u nog vragen over het RIZIV sociaal statuut? Contacteer ons