Login
Leiderschap

Leiderschapsscan

Kies voor leiderschapsassessment

Wilt u als werkgever weten waar uw organisatie staat op vlak van leiderschap dan is de leiderschapsscan een ideale bevraging. Aan de hand van een 50-tal vragen worden diverse aspecten op vlak van leiderschap in uw organisatie gemeten.

Contacteer ons
Waarom kiezen voor een leiderschapsassessment?
  • U voert een 360° leiderschapsassessment uit voor leidinggevenden en hun medewerkers
  • U krijgt feedback over de leiderschapsstijlen, ontwikkelingsmogelijkheden, sterktes en aandachtspunten rond leiderschap in uw organisatie
  • U ontvangt in een rapport een duidelijk geformuleerd advies, mogelijke actiepunten en de impact ervan op organisatie- en individueel niveau
De bevraging

De bevraging omvat vragen mbt de verschillende bouwstenen van het Securex leiderschapsmodel:

  • Vragen gelinkt aan de onderliggende persoonlijke geloofsovertuigingen van de leidinggevende, die een impact hebben op het leiderschapsgedrag. Zowel voor leidinggevenden, alsook voor medewerkers over hun leidinggevenden
  • Vragen gelinkt aan de ‘context’ waarin de leidinggevenden en de medewerkers werkzaam zijn en de mate waarin leidinggevenden bijdragen aan een positief klimaat alsook het stimuleren van de autonome motivatie van de medewerker.
  •  Vragen gelinkt aan de ‘actions’ en de mate waarin leidinggevende hun stijl aanpassen ifv de context, complexiteit en maturiteit van de medewerker.
Wilt u meer weten over onze leiderschapsscan? Neem contact met ons op
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Leadership Development track

Met de hedendaagse uitdagingen waarin verandering de enige constante lijkt, is leiderschap belangrijker dan ooit. Maar wat dat leiderschap inhoudt, is eveneens veranderd en voer voor discussie. Vast staat in ieder geval dat leiderschap zich gaandeweg en al doende ontwikkelt.

Meer info
Sensibilisering duurzame inzetbaarheid

De vergrijzing heeft invloed op de staatskas en op de arbeidsmarkt, waardoor we allemaal langer moeten werken. Veel medewerkers zijn echter niet enthousiast voor een loopbaan tot na hun zestigste. We helpen u om ervoor te zorgen dat ze langer kunnen en willen werken.

Meer info