Login
Assessment, Awareness & Development centers

Development Center

Focus op de groeikansen van uw medewerkers

Het Development Center focust op de ontwikkeling van uw medewerkers. Welke kansen, wensen en mogelijkheden hebben zij? Wij evalueren hen en tonen hen wat ze kunnen en waar ze kunnen groeien. Een geïntegreerd rapport en een gericht advies helpen uw medewerkers om zich te ontwikkelen en te groeien.

Contacteer ons
Development Center
Waarom kiezen voor ons Development Center?  
  • Uw medewerkers krijgen inzicht in hun ontwikkelingsmogelijkheden
  • U zorgt voor een basis voor gerichte ontwikkeling en groei
  • U kunt doordacht beslissen als de functie van uw medewerkers verandert
  • Uw medewerker draagt beter bij aan het succes van uw organisatie
  • U kiest voor een betrouwbare partner, gecertifieerd met het Federgon RSS-kwaliteitslabel
Logo-RSS-Certified-Selection-Colour.jpg

Het Development Center begeleidt uw medewerkers bij specifieke leer- of ontwikkeltrajecten, functieveranderingen of promotie.

 
Onze aanpak
Securex biedt u een specifiek programma, samengesteld in functie van uw vraag en uw organisatie. Onze focus ligt op leren met ruimte voor oefeningen en feedback.
 
Het Development Center geeft de medewerker feedback en inzichten met het oog op zijn verdere ontwikkeling. En houdt rekening met zijn persoonlijke leerstijl en leerinzicht.
 
Na het Development Center ontvangen u en uw medewerkers:
  • mondelinge constructieve feedback
  • een geïntegreerd rapport met de sterktes en de ontwikkelingspunten
  • een overzicht van de leernoden en -wensen
  • een gericht advies voor verdere ontwikkeling en groei
Een dag vol afwisseling, positieve feedback, tips, constructieve reflecties en herkenbare situaties. Het is een echte leerervaring waardoor je 'opgeladen' afsluit. G.D.L. Deelnemer
Securex is een professionele partner voor onze AC's en DC's. Kandidaten zijn doorgaans zeer tevreden met dit leermoment en zien het als een belangrijke meerwaarde in hun verdere ontwikkeling. H.M. Fluvius
Wenst u meer te weten over ons Development Center? Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Interne mobiliteit (Inplacement)

Een medewerker die zijn functie niet meer wil of kan uitoefenen? Geef hem een nieuwe job in uw organisatie via interne mobiliteit. Op die manier garandeert u een interne dynamiek, behoudt u uw talenten en blijven uw medewerkers gemotiveerd en enthousiast.

Meer info
Coaching

Onze wereld verandert snel. Daarom moeten medewerkers zichzelf kunnen sturen en willen bijleren. Hoe gebruiken uw medewerkers hun capaciteiten optimaal? Hoe blijven zij uitdagingen controleren? Haal het beste uit uw medewerkers of teams met coaching.

Meer info
Awareness Center

Het Awareness Center focust op de zelfreflectie en bewustwording van uw medewerker. Waar liggen zijn talenten en interesses? Worden die benut? Hoe kan mijn medewerker zich ontwikkelen? Wij begeleiden u in uw analyses en geven u advies bij belangrijke carrière beslissingen.

Meer info