Login
Talentmanagement

Groei & ontwikkeling

De talenten van uw (nieuwe) medewerkers optimaal benut

Elke medewerker heeft talenten. Als u uw medewerker helpt om die talenten te ontdekken en te ontwikkelen, kunnen uw medewerkers groeien. Resultaat? Uw medewerkers zijn gemotiveerd en zullen langer kunnen en willen werken. Wilt u de talenten van uw medewerkers beter kennen en ontwikkelen? Maak dan gebruik van onze expertise.

Contacteer ons
Groei & ontwikkeling
Waarom kiezen voor onze expertise in persoonlijke ontwikkeling?
  • U kiest uit een groot aanbod aan diensten rond persoonlijke ontwikkeling
  • U weet zeker dat de juiste persoon op de juiste plaats werkt
  • Uw medewerkers vinden hun werk leuk omdat het past bij hun talenten en interesses
  • Uw medewerkers hebben zelf controle over hun carrière
Onze oplossingen voor de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers
Assessment center - Werf de juiste persoon aan

Bij een aanwerving vertrouwen mensen vaak op hun buikgevoel. Maar na een assessment center weet u of een nieuwe medewerker over de nodige competenties beschikt.

Meer info
Awareness Center

Het Awareness Center focust op de zelfreflectie en bewustwording van uw medewerker. Waar liggen zijn talenten en interesses? Worden die benut? Hoe kan mijn medewerker zich ontwikkelen? Wij begeleiden u in uw analyses en geven u advies bij belangrijke carrière beslissingen.

Meer info
Development Center

Het Development Center focust op de ontwikkeling van uw medewerkers. Welke kansen, wensen en mogelijkheden hebben zij? Wij evalueren hen en tonen hen wat ze kunnen en waar ze kunnen groeien. Een geïntegreerd rapport en een gericht advies helpen uw medewerkers om zich te ontwikkelen en te groeien.

Meer info