Menu
Talentmanagement

Een nieuwe manier van werken

New Way of Working

Door het coronavirus zijn we ons ervan bewust dat we anders zullen werken in de toekomst. Structureel thuiswerk, flexibel werken, anders leiding geven is tijdens de coronacrisis de norm geworden. Hoe kunt u hiermee omgaan?

Vragen? Contacteer ons
Een nieuwe manier van werken
Wat zijn de voordelen?
  • U bent een vooruitstrevende werkgever en kunt zo nieuwe talenten aanwerven
  • Uw flexibiliteit bevordert het algemeen welzijn van uw werknemers
  • U zorgt voor een effici├źnter arbeidsevenwicht
Onze oplossingen
Flexibel werken

De coronacrisis heeft duidelijk gemaakt dat naast telewerken, flexibel werken aan populariteit wint. Dankzij de verschillende mogelijkheden van flexwerken, die structureel of occasioneel ingevoerd kunnen worden, vindt zowel de werkgever als de medewerker de beste oplossing.

Maak een keuze
Telewerken

Gun uw medewerkers een betere balans tussen werk en priv├ę via werken op afstand. Zo geeft u een boost aan hun motivatie en verhoogt u hun duurzame inzetbaarheid.

Ga aan de slag
Flexibel verlonen

Er bestaan tal van verloningsalternatieven om tegemoet te komen aan de nieuwe manier van werken. Het vergroot de motivatie van uw medewerkers en het optimaliseert uw loonkosten.

Ontdek de mogelijkheden
Webinar - De impact van de coronacrisis op onze manier van werken

Het coronavirus lijkt terrein te verliezen en de economie komt terug op gang. Het is voor ondernemingen noodzakelijk om de balans van de crisis op te maken en zich de vraag te stellen welke nieuwe werkwijzen ze wensen te behouden en welke niet.

Meer info en inschrijving
Behoefte aan ondersteuning of begeleiding hierbij ? Contacteer ons!