Login
Duurzame inzetbaarheid

Thuiswerken in tijden van corona

Hoe gezond en efficiënt telewerken?

De hele wereld is momenteel in de ban van het coronavirus. Maar wij staan voor u klaar om u en uw medewerkers te helpen om deze moeilijke periode te overbruggen.  

Volg ons advies op of lees onze blogberichten en zorg ervoor dat uw medewerkers gemotiveerd, gezond en veerkrachtig blijven gedurende deze periode van inperking. 

Thuiswerken in tijden van corona

Ergonomie van de werkplek

Een ongeschikte werkplek kan leiden tot lichamelijke klachten, visuele problemen. Een goed doordachte werkomgeving draagt bij aan het welzijn en de goede fysieke en mentale gezondheid van uw werknemers. 
  Onze tips om thuiswerk aangenamer te makenHulp nodig om uw werkplek ergonomisch in te richtenHoe uw meubilair kiezen voor de inrichting van uw thuiswerkplek?Covidgerelateerd telewerk: focus op de welzijnsmaatregelen

Juridisch aspect van telewerk

Ons Legal Department volgt dagelijks het nieuws en verzamelt voor u alle juridische elementen met betrekking tot het werken op afstand.  

Telewerk wordt de regel: wat betekent dat voor u?Telewerk omwille van Corona: nu een duidelijke kaderTerugbetaling van telewerkkostenAttest voor noodzakelijke verplaatsingenOnline aanwezigheidsregisterAl onze FAQ over het telewerk
Bekijk zeker ook ons specifiek aanbod dat voldoet aan de nieuwe preventiebehoeften. We blijven aan uw zijde
Deze blogposts zouden u ook kunnen interesseren: