Menu
Publicaties

De loonkosten begrijpen, voorspellen en optimaliseren

Brochure  | 21 februari 2018

Loonkosten zijn een cruciale factor in het management van uw bedrijf. Hoe de loonkosten van uw werknemers optimaliseren? Hoe kunt u hen toegevoegde waarde bieden zonder uw budget te belasten? Ontdek het in deze brochure.

De loonkosten begrijpen, voorspellen en optimaliseren
Wij begeleiden u met het optimaliseren van uw loonkosten en helpen uw bedrijf zo rendabel te houden. Op basis van verschillende rapporten zult u begrijpen welke loonlasten u heeft en krijgt u een beter zicht op de aard ervan. Zo kunt u betere beslissingen nemen en het concurrentievermogen van uw bedrijf versterken.

Het is belangrijk om toekomstige loonlasten te voorzien. Wij helpen u met tools die u een duidelijk beeld geven van de toekomstige lasten en de effecten van de taxshift op uw loonkost meten.

Vervolgens kunt u uw kosten optimaliseren. We helpen u om na te gaan of u alle voordelige middelen gebruikt wanneer u een werknemer aanwerft. U kunt de meest verdienstelijke werknemers bezoldigen en motiveren met warrants, maar ook met een loonbonus, maaltijdcheques, een cafetariaplan, premies…en dat allemaal terwijl u uw loonlasten optimaal onder controle houdt. Zo creĆ«ert u een win-winsituatie voor de werknemers en voor uw bedrijf.
 
Download gratis onze gids