Menu
Welzijn op het werk

Vitaliteit en gezondheid

Zorg voor vitale medewerkers

Vitaliteit is een voorwaarde voor duurzaam inzetbare medewerkers. Vitaliteit is een resultaat van energie, veerkracht en fitheid, maar ook van motivatie en inzet. Vitale, gezonde medewerkers presteren beter en dragen met hun positieve energie bij aan de teamprestaties. Maar hoe werkt u als werkgever aan de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers?

Neem contact met ons opBekijk onze brochure Vitaliteit en gezondheid
Vitaliteit en gezondheid
Waarom zou u kiezen voor het Vitality-beleid van Securex?
  • U werkt aan een vitaliteitsbeleid
  • U heeft keuze uit verschillende check-ups
  • U maakt gebruik van onze health coaching
  • U heeft toegang tot onze online coaching
  • U kunt onze opleidingen vitality en gezondheid volgen
Securex Vitality biedt een waaier aan mogelijkheden die zowel de fysieke als mentale gezondheid van uw medewerkers bevorderen. Samen gaan we op zoek naar de acties die het beste voor u werken.
 
Ons Vitality aanbod
Vitality-beleid

Een proactief duurzaam personeelsbeleid geeft prioriteit aan gezondheid. Securex Vitality ontwikkelde een vijfstappenplan om u te ondersteunen bij uw gezondheidsbeleid.
 

Meer info
Check-ups

Voorkomen is beter dan genezen. Met onze gezondheidscheck-ups helpt u uw medewerkers op weg naar een gezonde levensstijl. Hoe? Via inzicht, aanbevelingen, adviezen en sportschema’s. Resultaat? Uw medewerkers zijn gezond, voelen zich goed en presteren beter.

Meer info
Health Coaching

De werkpunten van uw medewerkers snel ontdekken en aanpakken? Dat is het hoofddoel van het traject individuele Health Coaching. Elke deelnemer zoekt samen met onze Health Coach naar langetermijnoplossingen rond beweging, voeding, stress, ontspanning, slapen, roken en alcohol.

Meer info
Online Coaching

Gezond leven betekent dagelijks gezond eten, bewegen en ontspannen. De Online Health Coach van Securex motiveert uw medewerkers elke dag om hun gezondheidsdoelen te halen. Onze app biedt aangepaste tips en advies voor een betere fysieke en mentale gezondheid. Makkelijk en effectief.

Meer info
Wilt u meer weten over Vitality? Contacteer ons of bekijk onze brochure over Gezondheid- en Vitalitybeleid